Een touw met duizend knopen (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Diane de Bruyn

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Twee talen, twee continenten, twee soorten koffie, één jonge vrouw. Tatí werkt als steward op een vrachtschip en zorgt voor het handjevol passagiers dat meevaart. Het schip reist heen en weer tussen Zuid-Amerika, waar haar geboorteland Brazilië ligt, en Europa, het oude continent van oba en oma, haar grootouders. Tatí beweegt omdat het schip beweegt, maar in feite heeft ze haar leven in de wacht gezet. Ze weet niet waar ze thuishoort, noch aan welke kust ze definitief wil aanmeren. Zolang Tatí op zee vaart, hoeft ze geen knopen door te hakken. Tot de dag dat de rederij waar ze in dienst is, daar anders over beslist. In Vilmos, de scheepskok, vindt ze een zielsverwant. De keuze die hij maakt, slaat de schelp waarin ze zich veilig waande tot gruis. Een touw met duizend knopen is een delicate roman over weggaan en thuiskomen. Diane De Bruyn plaatst zich met haar debuut in de rijke traditie van Wanderersverhalen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Diane de Bruyn
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
594592 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135

Beschrijving

Twee talen, twee continenten, twee soorten koffie, één jonge vrouw. Tatí werkt als steward op een vrachtschip en zorgt voor het handjevol passagiers dat meevaart. Het schip reist heen en weer tussen Zuid-Amerika, waar haar geboorteland Brazilië ligt, en Europa, het oude continent van oba en oma, haar grootouders. Tatí beweegt omdat het schip beweegt, maar in feite heeft ze haar leven in de wacht gezet. Ze weet niet waar ze thuishoort, noch aan welke kust ze definitief wil aanmeren.

Zolang Tatí op zee vaart, hoeft ze geen knopen door te hakken. Tot de dag dat de rederij waar ze in dienst is, daar anders over beslist. In Vilmos, de scheepskok, vindt ze een zielsverwant. De keuze die hij maakt, slaat de schelp waarin ze zich veilig waande tot gruis. Een touw met duizend knopen is een delicate roman over weggaan en thuiskomen. Diane De Bruyn plaatst zich met haar debuut in de rijke traditie van Wanderersverhalen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Diane de Bruyn
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789460422041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2013
Bestandsgrootte
594592 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
135