Een recept voor geluk (e-Book)

Laura's familie dreigt uit elkaar te vallen. Kunnen de familierecepten hen weer samenbrengen?

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Veronica Henry

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Een aangrijpend familiedrama, maar ook met de nodige humor… plezier gegarandeerd.’ Woman & Home Nu haar kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten, bereidt Laura Griffin zich voor op het legenestsyndroom. Het idee dat het in Lark Hill nummer 11 stil zal zijn waar het normaal gesproken bubbelt en bruist van het geluid, waar altijd wel vrienden binnen komen vallen en waar de gezellige keuken altijd naar heerlijke gerechten geurt, is bijna ondenkbaar. Toch hoopt Laura dat ze daardoor meer tijd voor zichzelf en voor haar relatie met haar man Dom heeft. Maar wanneer een oud geheim het huwelijk van Laura en Dom op zijn grondvesten doet schudden, heeft Laura het gevoel dat niet alleen haar heden, maar ook haar verleden op losse schroeven staat. Ze richt zich, totaal verloren, op haar grootste troost: het receptenkistje van haar grootmoeder, dat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog vulde met recepten zodat haar gezin ook in moeilijke en angstige tijden samen kon genieten van lekker eten. Laura wordt geïnspireerd door het lef dat haar grootmoeder in de oorlog toonde en krijgt een idee dat haar een nieuw doel geeft. Ze begint vastberaden met het volgen van haar eigen weg. Maar zelfs de dapperste vrouw heeft mensen nodig die van haar houden, en zij hebben haar net zo hard nodig.De pers over Een recept voor geluk ‘Een roerend mooi feelgoodboek, perféct voor de zomer.’ ***** Daily Express ‘Een sfeervol en knus boek. Boeiend tot de laatste bladzijde.’ Sunday Express ‘Puur genieten!’ Jill Mansell

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Veronica Henry
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313222
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
396027 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323

Beschrijving

‘Een aangrijpend familiedrama, maar ook met de nodige humor… plezier gegarandeerd.’ Woman & Home

Nu haar kinderen het ouderlijk huis hebben verlaten, bereidt Laura Griffin zich voor op het legenestsyndroom. Het idee dat het in Lark Hill nummer 11 stil zal zijn waar het normaal gesproken bubbelt en bruist van het geluid, waar altijd wel vrienden binnen komen vallen en waar de gezellige keuken altijd naar heerlijke gerechten geurt, is bijna ondenkbaar. Toch hoopt Laura dat ze daardoor meer tijd voor zichzelf en voor haar relatie met haar man Dom heeft.

Maar wanneer een oud geheim het huwelijk van Laura en Dom op zijn grondvesten doet schudden, heeft Laura het gevoel dat niet alleen haar heden, maar ook haar verleden op losse schroeven staat. Ze richt zich, totaal verloren, op haar grootste troost: het receptenkistje van haar grootmoeder, dat ze tijdens de Tweede Wereldoorlog vulde met recepten zodat haar gezin ook in moeilijke en angstige tijden samen kon genieten van lekker eten. Laura wordt geïnspireerd door het lef dat haar grootmoeder in de oorlog toonde en krijgt een idee dat haar een nieuw doel geeft. Ze begint vastberaden met het volgen van haar eigen weg. Maar zelfs de dapperste vrouw heeft mensen nodig die van haar houden, en zij hebben haar net zo hard nodig.


De pers over Een recept voor geluk

‘Een roerend mooi feelgoodboek, perféct voor de zomer.’ ***** Daily Express

‘Een sfeervol en knus boek. Boeiend tot de laatste bladzijde.’ Sunday Express

‘Puur genieten!’ Jill Mansell

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Veronica Henry
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402313222
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
396027 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
323