Een onzichtbare (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Pontus Ljunghill

EPUB met digitaal watermerk | November 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pontus Ljunghill Een onzichtbare Rechercheur John Stierna doet de belangrijkste belofte van zijn carrière: hij bezweert de moeder van een vermoord, achtjarig meisje dat hij de dader zal vinden. Maar het lukt hem niet. Als een journalist hem vijfentwintig jaar later benadert voor een reeks artikelen over oude misdaadzaken komt de onopgeloste moord in alle hevigheid terug in Stiernas leven. Koste wat het kost wil hij de zaak alsnog oplossen, voordat deze binnenkort verjaart. Maar de wereld is veranderd... 'Een briljant debuut.' Svenska Dagbladet 'Een oneindig mooi debuut. Ljunghill bewijst dat hij over indrukwekkende literaire vaardigheden beschikt.' Dagens Nyheter Pontus Ljunghill (1971) is criminoloog en freelance journalist. Hij heeft vooral belangstelling voor misdaad en politiegeschiedenis, die een rijke bron van inspiratie vormen bij het bedenken en schrijven van zijn thrillers. Een onzichtbare is zijn debuut en het eerste deel van een serie rondom rechercheur Stierna.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pontus Ljunghill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024558087
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
1222598 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Pontus Ljunghill Een onzichtbare
Rechercheur John Stierna doet de belangrijkste belofte van zijn carrière: hij bezweert de moeder van een vermoord, achtjarig meisje dat hij de dader zal vinden. Maar het lukt hem niet.
Als een journalist hem vijfentwintig jaar later benadert voor een reeks artikelen over oude misdaadzaken komt de onopgeloste moord in alle hevigheid terug in Stiernas leven. Koste wat het kost wil hij de zaak alsnog oplossen, voordat deze binnenkort verjaart. Maar de wereld is veranderd...
'Een briljant debuut.' Svenska Dagbladet
'Een oneindig mooi debuut. Ljunghill bewijst dat hij over indrukwekkende literaire vaardigheden beschikt.' Dagens Nyheter
Pontus Ljunghill (1971) is criminoloog en freelance journalist. Hij heeft vooral belangstelling voor misdaad en politiegeschiedenis, die een rijke bron van inspiratie vormen bij het bedenken en schrijven van zijn thrillers. Een onzichtbare is zijn debuut en het eerste deel van een serie rondom rechercheur Stierna.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pontus Ljunghill
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024558087
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2012
Bestandsgrootte
1222598 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400