Een nieuwe wereld (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Sarah Lark

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe wereld’ is opnieuw een heerlijke roman van Sarah Lark. Ze schrijft boeken waar romantiek, geschiedenis en leesplezier hand in hand gaan.Terwijl de Tweede Wereldoorlog door Europa raast, weten de Poolse zusjes Helena en Luzyna hun land te ontvluchten. Ze horen dat een groep jonge vluchtelingen naar Nieuw-Zeeland mag doorreizen en melden zich aan. Maar dan krijgt slechts één zus een visum…Aan de andere kant van de wereld komt James McKenzie in opstand tegen zijn ouders: hij wil zich als piloot in Europa inzetten. Maar weet deze jonge waaghals wel waar hij aan begint? Het lot brengt deze drie jonge mensen op elkaars pad – en samen vinden ze hun weg in een onzekere toekomst. Deze standalone-roman sluit aan bij Sarah Larks immens populaire ‘Nieuw-Zeeland’-boeken, de Kiward Station-serie van ‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’; en de Elizabeth Station-serie van ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142468
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
1691309 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
251

Beschrijving

Een nieuwe wereld’ is opnieuw een heerlijke roman van Sarah Lark. Ze schrijft boeken waar romantiek, geschiedenis en leesplezier hand in hand gaan.

Terwijl de Tweede Wereldoorlog door Europa raast, weten de Poolse zusjes Helena en Luzyna hun land te ontvluchten. Ze horen dat een groep jonge vluchtelingen naar Nieuw-Zeeland mag doorreizen en melden zich aan. Maar dan krijgt slechts één zus een visum…

Aan de andere kant van de wereld komt James McKenzie in opstand tegen zijn ouders: hij wil zich als piloot in Europa inzetten. Maar weet deze jonge waaghals wel waar hij aan begint? Het lot brengt deze drie jonge mensen op elkaars pad – en samen vinden ze hun weg in een onzekere toekomst.

Deze standalone-roman sluit aan bij Sarah Larks immens populaire ‘Nieuw-Zeeland’-boeken, de Kiward Station-serie van ‘Het land van belofte’, ‘Het lied van de wolken’ en ‘De roep van het land’; en de Elizabeth Station-serie van ‘Het land met de gouden kust’, ‘De schaduw van de kauri-boom’ en ‘De dag van de zonnewende’.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Lark
Uitgever
De Fontein Romans & Spanning
ISBN
9789026142468
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
1691309 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
251