Een nieuwe naam (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Greetje van den Berg

EPUB met digitaal watermerk | December 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de meeslepende roman ‘Een nieuwe naam’ van Greetje van den Berg, probeert Célina, na de geboorte van haar zoontje Kaj, als alleenstaande moeder de draad weer op te pakken. Net als ze haar draai begint te vinden, duikt Kajs vader op, zeer tegen de zin van Célina’s ouders. Daarnaast heeft Ruud zijn droom van een eigen bakkerij moeten opgeven en hersteld Gemma langzaam van de ziekte van Lyme. Nu de oude linde waarnaar hun huis is genoemd is gestorven, lijkt alles te zijn veranderd. Samen zullen ze de schoonheid moeten ontdekken in nieuwe dingen. ‘Een nieuwe naam’ van Greetje van den Berg is het vervolg op haar eerder verschenen familieroman ‘Onder de linde’. In ‘Een nieuwe naam’ keert Van den Berg terug naar het gezin van Ruud en Emma en laat ze zien dat liefde alles overwint.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Greetje van den Berg
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020540543
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
5837375 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194

Beschrijving

In de meeslepende roman ‘Een nieuwe naam’ van Greetje van den Berg, probeert Célina, na de geboorte van haar zoontje Kaj, als alleenstaande moeder de draad weer op te pakken. Net als ze haar draai begint te vinden, duikt Kajs vader op, zeer tegen de zin van Célina’s ouders. Daarnaast heeft Ruud zijn droom van een eigen bakkerij moeten opgeven en hersteld Gemma langzaam van de ziekte van Lyme. Nu de oude linde waarnaar hun huis is genoemd is gestorven, lijkt alles te zijn veranderd. Samen zullen ze de schoonheid moeten ontdekken in nieuwe dingen.

‘Een nieuwe naam’ van Greetje van den Berg is het vervolg op haar eerder verschenen familieroman ‘Onder de linde’. In ‘Een nieuwe naam’ keert Van den Berg terug naar het gezin van Ruud en Emma en laat ze zien dat liefde alles overwint.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Greetje van den Berg
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020540543
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2020
Bestandsgrootte
5837375 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
194