Een nieuwe horizon (e-Book)

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Holly Hepburn

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eve heeft altijd op Ennisfarne gewoond, een idyllisch eilandje net voor de kust van Northumberland dat alleen toegankelijk is bij laag tij. Ze runt er een café in Darling Cove, een baai die genoemd is naar de zeevaarders die eeuwenlang dit eiland bewoonden. Logan is een bekende fotograaf die na een heftige relatiebreuk niets anders wil dan zich een tijdje verschuilen. Hij huurt een cottage van Eve, en vindt op Ennisfarne niet alleen de anonimiteit maar vooral een overweldigende natuurpracht. Eve en Logan hebben een wat moeizame start, met een conflict over Eve’s lieve maar nogal drukke hond. Wanneer de identiteit van Logan bekend wordt, beseft Eve dat hij niet de man is die ze dacht. Is het te laat om opnieuw te beginnen, of is Logans eilandretraite voorbij nog voor die begonnen is? ‘Een liefdevol en hartverwarmend verhaal.’ – Woman’s Own

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Holly Hepburn
Uitgever
Heartbeat
ISBN
9789044937060
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
915333 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Eve heeft altijd op Ennisfarne gewoond, een idyllisch eilandje net voor de kust van Northumberland dat alleen toegankelijk is bij laag tij. Ze runt er een café in Darling Cove, een baai die genoemd is naar de zeevaarders die eeuwenlang dit eiland bewoonden.

Logan is een bekende fotograaf die na een heftige relatiebreuk niets anders wil dan zich een tijdje verschuilen. Hij huurt een cottage van Eve, en vindt op Ennisfarne niet alleen de anonimiteit maar vooral een overweldigende natuurpracht.

Eve en Logan hebben een wat moeizame start, met een conflict over Eve’s lieve maar nogal drukke hond. Wanneer de identiteit van Logan bekend wordt, beseft Eve dat hij niet de man is die ze dacht. Is het te laat om opnieuw te beginnen, of is Logans eilandretraite voorbij nog voor die begonnen is?

‘Een liefdevol en hartverwarmend verhaal.’ – Woman’s Own

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Holly Hepburn
Uitgever
Heartbeat
ISBN
9789044937060
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
915333 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96