Een natuurtalent (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Ross Raisin

EPUB met digitaal watermerk | November 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een subtiele en gevoelige roman over liefde, schaamte en identiteit - voor de liefhebbers van De kunst van het veldspel van Chad Harbach Tom heeft altijd geweten wat hij wilde worden: een succesvolle voetballer. Een man om naar op te kijken. Maar na een veelbelovend begin van zijn carrière speelt hij op zijn negentiende voor een kleine club in een stadje waar hij niet eerder van had gehoord. Op zoek naar erkenning biedt een onverwachte en opwindende ontmoeting hem de mogelijkheid om verder te komen. Tom wordt gedwongen te onderzoeken of zijn onderdrukte gevoelens zijn dromen van succes op het veld niet in de weg staan. Een natuurtalent beschrijft het leven bij een professionele voetbalclub: de druk, de eenzaamheid, de kans op een schandaal, de kwetsbaarheid van het lichaam en de strijd, op en buiten het veld, en de opofferingen die moeten worden gedaan om aan het beeld dat er van je bestaat te voldoen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ross Raisin
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023463375
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1575423 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

Een subtiele en gevoelige roman over liefde, schaamte en identiteit - voor de liefhebbers van De kunst van het veldspel van Chad Harbach
Tom heeft altijd geweten wat hij wilde worden: een succesvolle voetballer. Een man om naar op te kijken. Maar na een veelbelovend begin van zijn carrière speelt hij op zijn negentiende voor een kleine club in een stadje waar hij niet eerder van had gehoord. Op zoek naar erkenning biedt een onverwachte en opwindende ontmoeting hem de mogelijkheid om verder te komen. Tom wordt gedwongen te onderzoeken of zijn onderdrukte gevoelens zijn dromen van succes op het veld niet in de weg staan. Een natuurtalent beschrijft het leven bij een professionele voetbalclub: de druk, de eenzaamheid, de kans op een schandaal, de kwetsbaarheid van het lichaam en de strijd, op en buiten het veld, en de opofferingen die moeten worden gedaan om aan het beeld dat er van je bestaat te voldoen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ross Raisin
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023463375
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2017
Bestandsgrootte
1575423 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357