Een Mann (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Rindert Kromhout

EPUB met digitaal watermerk | November 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iemand zoals jij, Klaus, zal nooit in de schaduw van een ander staan.’ Klaus Mann, negentien jaar oud, denkt daar zelf behoorlijk anders over. Dat zijn prille schrijverschap voorlopig in de schaduw staat van zijn beroemde vader Thomas Mann, is tot daaraan toe. Maar waarom wijst Thomas hem als zoon, als mens af? Wat doet Klaus verkeerd? Een gesprek met zijn vader durft hij niet aan. Hij besluit hem een brief te schrijven, een openhartige, confronterende brief. De brief groeit uit tot een aangrijpende roman over een welgestelde familie van schrijvers en toneelspelers in het onrustige München aan het begin van de twintigste eeuw. Maar wie staat er nu eigenlijk in de schaduw van wie? Een Mann is een op feiten en bestaande personen gebaseerde vertelling. Eerder schreef Rindert Kromhout Soldaten huilen niet, April is de wreedste maand en Vertel me wie wij waren. In deze meervoudig bekroonde trilogie over de Bloomsbury Groep staat een bonte verzameling kunstenaars in Engeland in de eerste helft van de vorige eeuw centraal, onder wie de schrijfster Virginia Woolf en de schilderes Vanessa Bell.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rindert Kromhout
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025871550
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1049918 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290

Beschrijving

Iemand zoals jij, Klaus, zal nooit in de schaduw van een ander staan.’ Klaus Mann, negentien jaar oud, denkt daar zelf behoorlijk anders over. Dat zijn prille schrijverschap voorlopig in de schaduw staat van zijn beroemde vader Thomas Mann, is tot daaraan toe. Maar waarom wijst Thomas hem als zoon, als mens af? Wat doet Klaus verkeerd? Een gesprek met zijn vader durft hij niet aan. Hij besluit hem een brief te schrijven, een openhartige, confronterende brief. De brief groeit uit tot een aangrijpende roman over een welgestelde familie van schrijvers en toneelspelers in het onrustige München aan het begin van de twintigste eeuw. Maar wie staat er nu eigenlijk in de schaduw van wie?

Een Mann is een op feiten en bestaande personen gebaseerde vertelling. Eerder schreef Rindert Kromhout Soldaten huilen niet, April is de wreedste maand en Vertel me wie wij waren. In deze meervoudig bekroonde trilogie over de Bloomsbury Groep staat een bonte verzameling kunstenaars in Engeland in de eerste helft van de vorige eeuw centraal, onder wie de schrijfster Virginia Woolf en de schilderes Vanessa Bell.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rindert Kromhout
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025871550
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2016
Bestandsgrootte
1049918 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
290