Een liefde in de lente (e-Book)

Het voorjaar komt langzaam tot bloei. Zal dit nieuwe seizoen geluk brengen?

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Katie Fforde

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek. Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.’ The LadyGilly is heel tevreden met haar leven: ze runt een succesvolle bed and breakfast in haar eigen huis en geen haar op haar hoofd die eraan denkt die prachtige plek op te geven. Maar dan ontmoet ze makelaar Leo, die niet alleen vriendelijk en behulpzaam is, maar ook nog eens verwarrend aantrekkelijk. Langzaam begint ze zich af te vragen of het wel zo erg zou zijn het roer van haar leven radicaal om te gooien.Gilly’s volwassen dochter Helena heeft haar eigen beslommeringen. Haar bedrijfje als weefster komt goed van de grond nu haar prachtige stoffen steeds populairder worden. Haar huurbaas Jago biedt aan te helpen om haar naamsbekendheid te vergroten door samen met haar mee te doen aan een bekende country fair in de buurt. Want, zo zegt hij, dat is wat vrienden voor elkaar doen, maar Helena begint te vermoeden dat ze misschien wel meer wil dan alleen vriendschap.Terwijl de zomer nadert, vragen moeder en dochter zich onafhankelijk van elkaar hetzelfde af: zit er misschien wel toekomstmuziek in de verrassende loop die hun leven neemt?In de pers‘Een verrukkelijk boek.’ Sunday Express‘Warm, briljant en vol liefde. Opkrullen op de bank en lezen maar!’ Heat‘Bijna iedereen moet wel van de boeken van Katie Fforde houden.’ Closer'Echt op en top romantisch escapisme.’ Daily Mail‘Heerlijke boeken: precies de goede hoeveelheid humor en liefde.’ The Sunday Times

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1451033 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Een zalig boek van de koningin van de eigentijdse romantiek. Een onweerstaanbaar verhaal over liefde, familie en moderne problemen.’ The Lady

Gilly is heel tevreden met haar leven: ze runt een succesvolle bed and breakfast in haar eigen huis en geen haar op haar hoofd die eraan denkt die prachtige plek op te geven. Maar dan ontmoet ze makelaar Leo, die niet alleen vriendelijk en behulpzaam is, maar ook nog eens verwarrend aantrekkelijk. Langzaam begint ze zich af te vragen of het wel zo erg zou zijn het roer van haar leven radicaal om te gooien.

Gilly’s volwassen dochter Helena heeft haar eigen beslommeringen. Haar bedrijfje als weefster komt goed van de grond nu haar prachtige stoffen steeds populairder worden. Haar huurbaas Jago biedt aan te helpen om haar naamsbekendheid te vergroten door samen met haar mee te doen aan een bekende country fair in de buurt. Want, zo zegt hij, dat is wat vrienden voor elkaar doen, maar Helena begint te vermoeden dat ze misschien wel meer wil dan alleen vriendschap.

Terwijl de zomer nadert, vragen moeder en dochter zich onafhankelijk van elkaar hetzelfde af: zit er misschien wel toekomstmuziek in de verrassende loop die hun leven neemt?


In de pers
‘Een verrukkelijk boek.’ Sunday Express

‘Warm, briljant en vol liefde. Opkrullen op de bank en lezen maar!’ Heat

‘Bijna iedereen moet wel van de boeken van Katie Fforde houden.’ Closer

'
Echt op en top romantisch escapisme.’ Daily Mail

‘Heerlijke boeken: precies de goede hoeveelheid humor en liefde.’ The Sunday Times

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Katie Fforde
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402314335
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1451033 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig