Een lekker stukje (e-Book)

Het volledige maken ; De aanmaak

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marten Toonder

EPUB met digitaal watermerk | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Deze bundel bevat twee verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: Heer Bommel maakt volledig en Heer Bommel en de aamnaak. 'Voor een lekker stukje moet je bij Bommel zijn' 'O.B.B. bedoel ik natuurlijk; je weet wel. Onze bekende stadgenoot en zo. Maar om hem Uit betrouwbare bron te noemen, gaat me te ver. Soms broddelt-ie er wat op los, en dat kan je niet afdrukken; zeg nou zelf. Hoewel: als je een beetje dieper in zn woordenbrei graaft, zit er al gauw een leuk cursiefje in. t Kan gebeuren dat hij onze voorpagina haalt, in een vette 60-punts kopregel met foto over twee kolommen. Zon journalistiek hoogstandje van het soort Van onze speciale correspondent dat ben ík dan. Een kwestie van de schandaalpers vóór te zijn. Lukt niet altijd, hoor. Trouwens: veel van zn nieuwtjes verdwijnen in de overheidsdoofpot, nog voordat de persen gaan draaien.' belde de verslaggever A. van de R.C. te R. ons door.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
43044997 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358

Beschrijving

Deze bundel bevat twee verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: Heer Bommel maakt volledig en Heer Bommel en de aamnaak. 'Voor een lekker stukje moet je bij Bommel zijn'

'O.B.B. bedoel ik natuurlijk; je weet wel. Onze bekende stadgenoot en zo. Maar om hem Uit betrouwbare bron te noemen, gaat me te ver. Soms broddelt-ie er wat op los, en dat kan je niet afdrukken; zeg nou zelf. Hoewel: als je een beetje dieper in zn woordenbrei graaft, zit er al gauw een leuk cursiefje in. t Kan gebeuren dat hij onze voorpagina haalt, in een vette 60-punts kopregel met foto over twee kolommen. Zon journalistiek hoogstandje van het soort Van onze speciale correspondent dat ben ík dan. Een kwestie van de schandaalpers vóór te zijn. Lukt niet altijd, hoor. Trouwens: veel van zn nieuwtjes verdwijnen in de overheidsdoofpot, nog voordat de persen gaan draaien.' belde de verslaggever A. van de R.C. te R. ons door.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
De Bezige Bij Amsterdam
ISBN
9789023488965
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2014
Bestandsgrootte
43044997 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
358