Een kwestie van hoffelijkheid (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Amor Towles

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

New York, oudjaarsavond 1937: de vriendinnen Katey en Eve, twee provinciaalse schoonheden die de wereld willen veroveren, laten in een jazzkelder hun oog vallen op de charmante Tinker Grey. Een turbulente ménage à trois begint, tot een auto-ongeluk een einde maakt aan hun spel. Met als vrienden een verlegen multimiljonair, een losbol uit het welvarendste deel van Manhattan en een vastberaden weduwe die haar tijd ver vooruit is, leert Katey hoe de de hoogste kringen hun waardigheid ontlenen aan rijkdom en status. Maar ook leert zij hun onder de oppervlakte sluimerende ambities, jaloezie, onbetrouwbaarheid en wensdromen kennen. Terwijl Katey bedenkt hoe ze Tinker terug in haar leven kan krijgen, ontdekt ze dat toevallige ontmoetingen van allesbepalende invloed op je leven kunnen zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amor Towles
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960785
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
1218567 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

New York, oudjaarsavond 1937: de vriendinnen Katey en Eve, twee provinciaalse schoonheden die de wereld willen veroveren, laten in een jazzkelder hun oog vallen op de charmante Tinker Grey. Een turbulente ménage à trois begint, tot een auto-ongeluk een einde maakt aan hun spel.

Met als vrienden een verlegen multimiljonair, een losbol uit het welvarendste deel van Manhattan en een vastberaden weduwe die haar tijd ver vooruit is, leert Katey hoe de de hoogste kringen hun waardigheid ontlenen aan rijkdom en status. Maar ook leert zij hun onder de oppervlakte sluimerende ambities, jaloezie, onbetrouwbaarheid en wensdromen kennen. Terwijl Katey bedenkt hoe ze Tinker terug in haar leven kan krijgen, ontdekt ze dat toevallige ontmoetingen van allesbepalende invloed op je leven kunnen zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amor Towles
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044960785
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2012
Bestandsgrootte
1218567 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig