Een klein beetje geweldig (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Dawn French

EPUB met digitaal watermerk | September 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen heeft een hekel aan de perfecte familie. Dus je gaat zeker van de familie Battles houden. Mo wordt binnenkort vijftig en dat begint ze te merken aan de onwelkome en oncomfortabele waarheden die steeds duidelijker worden: - Ze begrijpt niets van haar pubers, wat lichtelijk gĂȘnant is als je zelf psycholoog bent. - Ze begint grijs te worden, ook aan de binnenkant. - Haar gezicht is in verval en schrikt kinderen af. Dochterlief Dora wordt binnenkort achttien... En wordt lichtelijk agressief van iedereen die haar ergert, vooral van haar onuitstaanbare, vroegrijpe, intelligente, jongere broer Peter, die een chronische obsessie voor Oscar Wilde heeft. En dan is pap er ook nog... die, nou ja, gewoon een vader is. O ja en de hond, Poo genaamd.Een klein beetje geweldig is het verhaal van een modern gezin, waarin iedereen in zijn eigen luchtbel leeft en op een crisis afstevent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Dawn French
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044966008
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
790316 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedereen heeft een hekel aan de perfecte familie. Dus je gaat zeker van de familie Battles houden. Mo wordt binnenkort vijftig en dat begint ze te merken aan de onwelkome en oncomfortabele waarheden die steeds duidelijker worden:
- Ze begrijpt niets van haar pubers, wat lichtelijk gĂȘnant is als je zelf psycholoog bent.
- Ze begint grijs te worden, ook aan de binnenkant.
- Haar gezicht is in verval en schrikt kinderen af.

Dochterlief Dora wordt binnenkort achttien... En wordt lichtelijk agressief van iedereen die haar ergert, vooral van haar onuitstaanbare, vroegrijpe, intelligente, jongere broer Peter, die een chronische obsessie voor Oscar Wilde heeft.

En dan is pap er ook nog... die, nou ja, gewoon een vader is.

O ja en de hond, Poo genaamd.

Een klein beetje geweldig is het verhaal van een modern gezin, waarin iedereen in zijn eigen luchtbel leeft en op een crisis afstevent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Dawn French
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044966008
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2011
Bestandsgrootte
790316 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig