Een heel bijzondere erfenis / Onverwachte talenten (e-Book)

€ 6,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Susan Meier, Donna Clayton

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een heel bijzondere erfenis Voor hem zijn die miljoenen maar bijzaak! Zakenman Darius Andreas kijkt raar op als hij een erfenis krijgt die bestaat uit een miljoenenbedrijf en… een baby! De kleine Gino is pas een paar maanden oud, maar heeft al stemrecht bij besluiten. De mooie Whitney Ross zal erop toezien dat Gino's belangen ook echt meetellen. Algauw is Darius tot over zijn oren verliefd. Hoe kan hij haar ervan overtuigen dat er een veel gemakkelijker – en verleidelijker oplossing is?   Onverwachte talenten Met een baby op elke knie… Amy Edwards heeft zich laten strikken als oppas, voor een tweeling nota bene! Gelukkig blijken de jongetjes, die een tijdje logeren bij hun oom, dokter Pierce Kincaid, echte schatjes. Maar daarna, belooft ze zichzelf, gaat ze plannen maken voor de toekomst. Waar ze geen rekening mee heeft gehouden, is dat daar iets tussen kan komen… liefde!  Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Meier, Donna Clayton
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546989
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1068722 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Een heel bijzondere erfenis

 

Voor hem zijn die miljoenen maar bijzaak!

 

Zakenman Darius Andreas kijkt raar op als hij een erfenis krijgt die bestaat uit een miljoenenbedrijf en… een baby! De kleine Gino is pas een paar maanden oud, maar heeft al stemrecht bij besluiten. De mooie Whitney Ross zal erop toezien dat Gino's belangen ook echt meetellen. Algauw is Darius tot over zijn oren verliefd. Hoe kan hij haar ervan overtuigen dat er een veel gemakkelijker – en verleidelijker oplossing is? 

 

 

Onverwachte talenten

 

Met een baby op elke knie…

 

Amy Edwards heeft zich laten strikken als oppas, voor een tweeling nota bene! Gelukkig blijken de jongetjes, die een tijdje logeren bij hun oom, dokter Pierce Kincaid, echte schatjes. Maar daarna, belooft ze zichzelf, gaat ze plannen maken voor de toekomst. Waar ze geen rekening mee heeft gehouden, is dat daar iets tussen kan komen… liefde!

 

 
Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Meier, Donna Clayton
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546989
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1068722 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223