Een grootse mislukking (e-Book)

waargebeurde verhalen over perfectie en falen

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rutger Lemm

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het leven van Rutger Lemm gaan voortdurend dingen mis. Als kind stoot hij regelmatig zijn melkbeker om, tot grote irritatie van zijn vader. Hij maakt een soloreis naar Iran, maar keert voortijdig terug. En lange tijd lukt het hem niet om tijdens de seks een hoogtepunt te bereiken. Telkens komt de werkelijkheid niet overeen met zijn fantasie en stelt hij zichzelf onvermijdelijk teleur. Door een burn-out realiseert Rutger zich dat iedereen doet alsof, dat het perfecte geluk op Facebook en Instagram, in de sportschool en bij De Wereld Draait Door een spel is waar hij niet langer aan mee wil doen: schoonheid schuilt juist in de imperfectie. In dit boek is Rutger Lemm genadeloos voor de wereld om hem heen, maar vooral voor zichzelf. Aan de hand van anekdotes, reisverhalen, de geschiedenis, stand-up comedy, Nietzsche, Woody Allen en Girls vertelt hij het verhaal van zijn moeizame volwassenwording in een steeds gecompliceerdere wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rutger Lemm
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023485926
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1007213 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214

Beschrijving

In het leven van Rutger Lemm gaan voortdurend dingen mis. Als kind stoot hij regelmatig zijn melkbeker om, tot grote irritatie van zijn vader. Hij maakt een soloreis naar Iran, maar keert voortijdig terug. En lange tijd lukt het hem niet om tijdens de seks een hoogtepunt te bereiken. Telkens komt de werkelijkheid niet overeen met zijn fantasie en stelt hij zichzelf onvermijdelijk teleur. Door een burn-out realiseert Rutger zich dat iedereen doet alsof, dat het perfecte geluk op Facebook en Instagram, in de sportschool en bij De Wereld Draait Door een spel is waar hij niet langer aan mee wil doen: schoonheid schuilt juist in de imperfectie.

In dit boek is Rutger Lemm genadeloos voor de wereld om hem heen, maar vooral voor zichzelf. Aan de hand van anekdotes, reisverhalen, de geschiedenis, stand-up comedy, Nietzsche, Woody Allen en Girls vertelt hij het verhaal van zijn moeizame volwassenwording in een steeds gecompliceerdere wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rutger Lemm
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023485926
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2015
Bestandsgrootte
1007213 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
214