Een Griekse zomer (e-Book)

Eén zomer om de liefde te vinden...

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Kate Frost

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zoeken naar liefde is slechts het begin...Als Harlow Sands op een idyllisch Grieks eiland aankomt om mee te werken aan een film met een groot budget, zou dat eigenlijk de kans van haar leven moeten zijn. Maar haar onzekerheid over de richting van haar leven en de hoge verwachtingen van Maeve Fennimore-Bell, haar dominante moeder en Hollywood producent, dreigen haar zomer op het prachtige Skopelos te verpesten.Locatiemanager Tyler Reed heeft zo zijn eigen demonen. Zijn leven en dat van Harlow zijn al meer dan tien jaar met elkaar verstrengeld en nu ze gedwongen worden om samen te werken, begint hun gecompliceerde verleden zich te ontrafelen.Harlow wil wanhopig graag loskomen en haar eigen weg in de wereld vinden, maar dat is nog niet makkelijk met een gebroken familie, een lang verborgen geheim en de sterke behoefte om erbij te horen. Kan ze haar 'happy-ever-after' vinden tijdens deze hete Griekse zomer?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kate Frost
Uitgever
Boldwood Books
ISBN
9789044395099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
3680910 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196

Beschrijving

Het zoeken naar liefde is slechts het begin...

Als Harlow Sands op een idyllisch Grieks eiland aankomt om mee te werken aan een film met een groot budget, zou dat eigenlijk de kans van haar leven moeten zijn. Maar haar onzekerheid over de richting van haar leven en de hoge verwachtingen van Maeve Fennimore-Bell, haar dominante moeder en Hollywood producent, dreigen haar zomer op het prachtige Skopelos te verpesten.

Locatiemanager Tyler Reed heeft zo zijn eigen demonen. Zijn leven en dat van Harlow zijn al meer dan tien jaar met elkaar verstrengeld en nu ze gedwongen worden om samen te werken, begint hun gecompliceerde verleden zich te ontrafelen.

Harlow wil wanhopig graag loskomen en haar eigen weg in de wereld vinden, maar dat is nog niet makkelijk met een gebroken familie, een lang verborgen geheim en de sterke behoefte om erbij te horen. Kan ze haar 'happy-ever-after' vinden tijdens deze hete Griekse zomer?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kate Frost
Uitgever
Boldwood Books
ISBN
9789044395099
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
3680910 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
196