Een goed huwelijk (e-Book)

€ 2,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Stephen King

EPUB met digitaal watermerk | November 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een goed huwelijk is nu verfilmd als A Good Marriage, naar een scenario van Stephen King. Het is het angstaanjagende verhaal van een huwelijk vol dodelijke geheimen. Darcy Anderson is al meer dan twintig jaar gelukkig getrouwd. Haar man is weer eens op zakenreis, zoals zo vaak, als Darcy in de garage batterijen zoekt. Ze stoot tegen een weggemoffelde doos en daarin ontdekt ze het gruwelijke bewijs dat haar man twee mannen is: de ene is de zachtaardige vader van haar kinderen, de andere een krankzinnige verkrachter en moordenaar. Deze gruwelijke ontdekking levert een razend spannend verhaal op en het betekent ook het einde van 'een goed huwelijk'. Deze novelle werd oorspronkelijk gepubliceerd in de verzameling Aardedonker, zonder sterren. Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1342007 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108

Beschrijving

Een goed huwelijk is nu verfilmd als A Good Marriage, naar een scenario van Stephen King. Het is het angstaanjagende verhaal van een huwelijk vol dodelijke geheimen.

Darcy Anderson is al meer dan twintig jaar gelukkig getrouwd. Haar man is weer eens op zakenreis, zoals zo vaak, als Darcy in de garage batterijen zoekt. Ze stoot tegen een weggemoffelde doos en daarin ontdekt ze het gruwelijke bewijs dat haar man twee mannen is: de ene is de zachtaardige vader van haar kinderen, de andere een krankzinnige verkrachter en moordenaar.
Deze gruwelijke ontdekking levert een razend spannend verhaal op en het betekent ook het einde van 'een goed huwelijk'.

Deze novelle werd oorspronkelijk gepubliceerd in de verzameling Aardedonker, zonder sterren.

Stephen King (1947) heeft meer dan tweehonderd verhalen geschreven, waaronder vijftig thriller- en fantasytitels, alle wereldwijde bestsellers en vrijwel allemaal verfilmd.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Stephen King
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567515
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2014
Bestandsgrootte
1342007 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
108