Een gevaarlijk verlangen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Samantha Young

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een gevaarlijk verlangen Samantha Young Van de auteur van Een verleidelijk aanbod Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt... Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. Voor het eerst in haar leven wordt Jo in de verleiding gebracht om haar gevoel te volgen. Maar ze heeft een relatie met een oudere, welgestelde man. En hoewel Cam haar beter, veel beter, wil leren kennen, trekt Jo met succes haar muren op. Wanneer Cam zijn intrek neemt in de leegstaande flat beneden Jo en haar familie, is de aantrekkingskracht niet meer te bedwingen. Vooral omdat Cam vastbesloten is al Jo's geheimen te ontdekken... Samantha Young woont in Stirlingshire, Schotland. Ze is dol op schrijven en heeft een aantal romans zelf gepubliceerd. Ze brak door met Een verleidelijk aanbod. De roman werd in meerdere landen een bestseller. Een gevaarlijk verlangen is de opvolger.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Samantha Young
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810492
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
491158 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327

Beschrijving

Een gevaarlijk verlangen
Samantha Young
Van de auteur van Een verleidelijk aanbod

Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt...

Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. Voor het eerst in haar leven wordt Jo in de verleiding gebracht om haar gevoel te volgen. Maar ze heeft een relatie met een oudere, welgestelde man. En hoewel Cam haar beter, veel beter, wil leren kennen, trekt Jo met succes haar muren op. Wanneer Cam zijn intrek neemt in de leegstaande flat beneden Jo en haar familie, is de aantrekkingskracht niet meer te bedwingen. Vooral omdat Cam vastbesloten is al Jo's geheimen te ontdekken...

Samantha Young woont in Stirlingshire, Schotland. Ze is dol op schrijven en heeft een aantal romans zelf gepubliceerd. Ze brak door met Een verleidelijk aanbod. De roman werd in meerdere landen een bestseller. Een gevaarlijk verlangen is de opvolger.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Samantha Young
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021810492
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2014
Bestandsgrootte
491158 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
327