Een episch avontuur (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jeff Kinney

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Een episch avontuur is deel 2 in de hilarische serie Het leven van een allerbeste vriend van Jeff Kinney, auteur van de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser. Met lachsalvogarantie voor kinderen van 8 jaar en ouder.Samen met Bram Botermans bedenkt Theo een episch avontuur. Ga op reis met Theobald en zijn beste vriend Barm de Barbaar. Nog nooit verlieten zij hun dorp, maar nu verlaten ze hun veilige huisjes, omdat Theobalds moeder is ontvoerd door de Witte Tovenaar. Onderweg moeten ze het opnemen tegen verschrikkelijke monsters, zoals trollen. Overleven onze helden dat?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026153914
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
67256373 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226

Beschrijving

Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Een episch avontuur is deel 2 in de hilarische serie Het leven van een allerbeste vriend van Jeff Kinney, auteur van de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser. Met lachsalvogarantie voor kinderen van 8 jaar en ouder.

Samen met Bram Botermans bedenkt Theo een episch avontuur. Ga op reis met Theobald en zijn beste vriend Barm de Barbaar. Nog nooit verlieten zij hun dorp, maar nu verlaten ze hun veilige huisjes, omdat Theobalds moeder is ontvoerd door de Witte Tovenaar. Onderweg moeten ze het opnemen tegen verschrikkelijke monsters, zoals trollen. Overleven onze helden dat?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jeff Kinney
Uitgever
De Fontein Jeugd
ISBN
9789026153914
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
67256373 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
226