Een echte dame (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Megan Mulry

EPUB met digitaal watermerk | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sarah James is schoenontwerpster en heeft een succesvol bedrijf in New York. Als het op mannen aankomt, is ze echter onzeker. Tot haar eigen verbazing beleeft ze in Engeland, tijdens de bruiloft van haar beste vriendin, een stormachtige romance met de adellijke Devon Heyworth. Wat Sarah, eenmaal terug in New York, niet verwacht, is dat Devon ineens bij haar op de stoep staat. Ze valt als een blok voor hem. Maar dan loopt alles mis... en gaat Devon in een vlaag van jaloezie terug naar de andere kant van de oceaan. Komt het nog goed tussen Sarah en haar prins? Megan Mulry (www.meganmulry.com)schrijft sexy, moderne, romantische vrouwenfictie. Ze werkte voor The New Yorker en Boston Magazine. Voordat ze met haar man en kinderen in Londen ging wonen, reisde ze door Aziƫ, India, Europa en Afrika. Een echte dame is haar tweede roman. Eerder verscheen Prinsheerlijk. `De vonken vliegen ervan af! Heerlijk! Jill Mansell `Geef toe, stiekem dromen we hier als volwassen vrouw nog steeds over...' Chicklit.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Megan Mulry
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021806716
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
531526 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266

Beschrijving

Sarah James is schoenontwerpster en heeft een succesvol bedrijf in New York. Als het op mannen aankomt, is ze echter onzeker. Tot haar eigen verbazing beleeft ze in Engeland, tijdens de bruiloft van haar beste vriendin, een stormachtige romance met de adellijke Devon Heyworth.

Wat Sarah, eenmaal terug in New York, niet verwacht, is dat Devon ineens bij haar op de stoep staat. Ze valt als een blok voor hem. Maar dan loopt alles mis... en gaat Devon in een vlaag van jaloezie terug naar de andere kant van de oceaan.
Komt het nog goed tussen Sarah en haar prins?

Megan Mulry (www.meganmulry.com)schrijft sexy, moderne, romantische vrouwenfictie. Ze werkte voor The New Yorker en Boston Magazine. Voordat ze met haar man en kinderen in Londen ging wonen, reisde ze door Aziƫ, India, Europa en Afrika. Een echte dame is haar tweede roman. Eerder verscheen Prinsheerlijk.

`De vonken vliegen ervan af! Heerlijk! Jill Mansell

`Geef toe, stiekem dromen we hier als volwassen vrouw nog steeds over...' Chicklit.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Megan Mulry
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021806716
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2013
Bestandsgrootte
531526 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
266