Een dood vol leugens (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Sarah Bailey

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een jonge vrouw is slachtoffer van een auto-ongeluk en ze wordt ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar ze overleeft het niet. Een paar uur later wordt haar lijk uit het mortuarium gestolen. Niemand weet wie de dode vrouw was of waarom haar lichaam is meegenomen. Inspecteur Gemma Woodstock is met zwangerschapsverlof terug in haar geboorteplaats Smithson als het bizarre incident plaatsvindt. Ze is geïntrigeerd door de zaak, maar aarzelt om betrokken te raken, ondanks aandringen van haar vriendin en journalist Candy Fyfe. Als enkele dagen nadat het lichaam vermist is, de stad opnieuw wordt opgeschrikt door een schokkende misdaad, kan Gemma het niet laten om deel te nemen aan het onderzoek. Candy en Gemma proberen de identiteit van het verdwenen lichaam te achterhalen en volgen de aanwijzingen die de dode vrouw heeft achtergelaten. Daardoor ontdekt Gemma verwoestende geheimen over mensen van wie ze dacht dat ze hen goed kende.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sarah Bailey
Uitgever
Uitgeverij Marmer B.V.
ISBN
9789463099011
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
6464956 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416

Beschrijving

Een jonge vrouw is slachtoffer van een auto-ongeluk en ze wordt ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar ze overleeft het niet. Een paar uur later wordt haar lijk uit het mortuarium gestolen. Niemand weet wie de dode vrouw was of waarom haar lichaam is meegenomen.

Inspecteur Gemma Woodstock is met zwangerschapsverlof terug in haar geboorteplaats Smithson als het bizarre incident plaatsvindt. Ze is geïntrigeerd door de zaak, maar aarzelt om betrokken te raken, ondanks aandringen van haar vriendin en journalist Candy Fyfe.
Als enkele dagen nadat het lichaam vermist is, de stad opnieuw wordt opgeschrikt door een schokkende misdaad, kan Gemma het niet laten om deel te nemen aan het onderzoek. Candy en Gemma proberen de identiteit van het verdwenen lichaam te achterhalen en volgen de aanwijzingen die de dode vrouw heeft achtergelaten. Daardoor ontdekt Gemma verwoestende geheimen over mensen van wie ze dacht dat ze hen goed kende.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sarah Bailey
Uitgever
Uitgeverij Marmer B.V.
ISBN
9789463099011
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
6464956 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
416