Een dochter van Sion (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Bodie Thoene

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Januari 1948. De Oude Stad – de Joodse wijk van Jeruzalem – is volledig van de buitenwereld afgesloten. Niemand mag erin of eruit. De Joden in de wijk raken ontmoedigd. Ze hebben dringend voedsel nodig, wapens om zich te verdedigen – en een leider. Rachel Lubetkin heeft in Palestina haar grootvader en haar broer teruggevonden. Nu vecht ze in de Oude Stad aan de zijde van haar landgenoten. Langzamerhand leert ze weer leven en liefhebben. Haar afschuwelijke verleden achtervolgt haar echter nog steeds en dreigt haar te verwoesten. Ondertussen probeert Moshe Sachar, Rachels geliefde, haar te bereiken. Er moet een oude, ondergrondse tunnel bestaan die hem in de Oude Stad kan brengen. Maar of die tunnel begaanbaar is… Bodie Thoene vertelt in 'Een dochter van Sion' op knappe wijze het verhaal van de Joodse bevolking na de Tweede Wereldoorlog. 'Een dochter van Sion' is het derde deel van de aangrijpende serie 'De Kronieken van Sion'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537796
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
891268 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319

Beschrijving

Januari 1948. De Oude Stad – de Joodse wijk van Jeruzalem – is volledig van de buitenwereld afgesloten. Niemand mag erin of eruit. De Joden in de wijk raken ontmoedigd. Ze hebben dringend voedsel nodig, wapens om zich te verdedigen – en een leider.

Rachel Lubetkin heeft in Palestina haar grootvader en haar broer teruggevonden. Nu vecht ze in de Oude Stad aan de zijde van haar landgenoten. Langzamerhand leert ze weer leven en liefhebben. Haar afschuwelijke verleden achtervolgt haar echter nog steeds en dreigt haar te verwoesten. Ondertussen probeert Moshe Sachar, Rachels geliefde, haar te bereiken. Er moet een oude, ondergrondse tunnel bestaan die hem in de Oude Stad kan brengen. Maar of die tunnel begaanbaar is…

Bodie Thoene vertelt in 'Een dochter van Sion' op knappe wijze het verhaal van de Joodse bevolking na de Tweede Wereldoorlog. 'Een dochter van Sion' is het derde deel van de aangrijpende serie 'De Kronieken van Sion'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bodie Thoene
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020537796
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
891268 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
319