Een cottage in Cornwall (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Donna Ashcroft

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De dertigjarige Ruby Penhaligon is wel klaar met de liefde: geen drama meer, geen problemen meer en geen mannen meer. Ze gaat door het leven als onafhankelijke vrouw en doet precies wat ze zelf wil. Maar dan staat plots haar hele wereld op zijn kop als haar oma belt. Haar geliefde pottenbakkerij dreigt failliet te gaan en misschien zal ze daardoor haar prachtige cottage in Cornwall kwijtraken. Ze vraagt Ruby om naar Indigo Cove af te reizen en haar te helpen de boel te redden. Maar Indigo Cove, het idyllische kustplaatsje waar Ruby is geboren, roept herinneringen op die ze liever zou vergeten. Toch is ze vastbesloten het huis van haar oma te redden. De zomer is ongewoon heet en ze kan bovendien wel wat afleiding gebruiken van haar drukke baan als accountant in Londen. Al is Gabe Roskilly, de sexy maar ernstige eigenaar van de plaatselijke brouwerij, niet helemaal de afleiding die ze voor ogen had. Ruby probeert haar aangewakkerde gevoelens voor Gabe te negeren, maar het blijkt onmogelijk om deze donkere, knappe en mysterieuze man te ontwijken, aangezien hij midden in het dorpsleven staat. Wanneer er een onverwachte gast uit het verleden bij haar oma opduikt, en Ruby iets over Gabe ontdekt wat hun opbloeiende romance in gevaar brengt, vallen al haar plannen in duigen. Slaagt Ruby erin haar hart open te stellen voor haar ware geluk? Of zullen oude wonden alles verpesten? ‘Een heerlijk boek met veel wendingen waardoor je blijft lezen.’ – Shaz’s Book Blog

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Donna Ashcroft
Uitgever
Heartbeat
ISBN
9789044936186
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
2050767 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245

Beschrijving

De dertigjarige Ruby Penhaligon is wel klaar met de liefde: geen drama meer, geen problemen meer en geen mannen meer. Ze gaat door het leven als onafhankelijke vrouw en doet precies wat ze zelf wil. Maar dan staat plots haar hele wereld op zijn kop als haar oma belt. Haar geliefde pottenbakkerij dreigt failliet te gaan en misschien zal ze daardoor haar prachtige cottage in Cornwall kwijtraken. Ze vraagt Ruby om naar Indigo Cove af te reizen en haar te helpen de boel te redden.

Maar Indigo Cove, het idyllische kustplaatsje waar Ruby is geboren, roept herinneringen op die ze liever zou vergeten. Toch is ze vastbesloten het huis van haar oma te redden. De zomer is ongewoon heet en ze kan bovendien wel wat afleiding gebruiken van haar drukke baan als accountant in Londen.

Al is Gabe Roskilly, de sexy maar ernstige eigenaar van de plaatselijke brouwerij, niet helemaal de afleiding die ze voor ogen had. Ruby probeert haar aangewakkerde gevoelens voor Gabe te negeren, maar het blijkt onmogelijk om deze donkere, knappe en mysterieuze man te ontwijken, aangezien hij midden in het dorpsleven staat.

Wanneer er een onverwachte gast uit het verleden bij haar oma opduikt, en Ruby iets over Gabe ontdekt wat hun opbloeiende romance in gevaar brengt, vallen al haar plannen in duigen. Slaagt Ruby erin haar hart open te stellen voor haar ware geluk? Of zullen oude wonden alles verpesten?

‘Een heerlijk boek met veel wendingen waardoor je blijft lezen.’ – Shaz’s Book Blog

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Donna Ashcroft
Uitgever
Heartbeat
ISBN
9789044936186
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
2050767 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
245