Een broertje of een zusje, Roos?

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Susanna Hill

Hardback | Juni 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kleine Roos is enig kind en droomt van een zusje of een broertje. Maar wanneer haar mama haar op een dag vertelt dat het zover is, weet Rose eigenlijk niet of ze blij moet zijn. Wat moet je met een baby? Wil ze wel 'grote zus' worden? En wat kun je doen met een broer? Als het een zusje is, zal dat dan op haar lijken? Een heleboel vragen waar gelukkig snel antwoord op komt... Een broertje of een zusje,Roos? is een schattig prentenboek voor kinderen vanaf drie jaar. Het speelt in op de emoties van kleine kinderen bij het nieuws dat er een zusje of broertje bij komt. En net dat is het unieke aan dit boek. Het laat beide mogelijkheden open. Ideaal voor ouders die het geslacht van hun baby ook niet willen weten of verklappen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susanna Hill
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022324981
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Kleine Roos is enig kind en droomt van een zusje of een broertje. Maar wanneer haar mama haar op een dag vertelt dat het zover is, weet Rose eigenlijk niet of ze blij moet zijn. Wat moet je met een baby? Wil ze wel 'grote zus' worden? En wat kun je doen met een broer? Als het een zusje is, zal dat dan op haar lijken? Een heleboel vragen waar gelukkig snel antwoord op komt...

Een broertje of een zusje,Roos? is een schattig prentenboek voor kinderen vanaf drie jaar. Het speelt in op de emoties van kleine kinderen bij het nieuws dat er een zusje of broertje bij komt. En net dat is het unieke aan dit boek. Het laat beide mogelijkheden open. Ideaal voor ouders die het geslacht van hun baby ook niet willen weten of verklappen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susanna Hill
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022324981
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig