Echt

doorbreek wantrouwen en politieke spelletjes en inspireer echt!

Prijs € 32,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Arjan Eleveld

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bijna iedere organisatie worstelt met de effecten van machtsspelletjes en wantrouwen. Persoonlijke belangen en achterdocht bepalen hoe managers en medewerkers met elkaar samenwerken. Energie lekt weg en de verkeerde beslissingen worden genomen. Als ze al ergens voor lijken te staan, dan is het voor hun eigen positie. Het stimuleert anderen tot hetzelfde gedrag en leidt tot een organisatie gekleurd door eigenbelang en wantrouwen ...Gedreven managers met een sterke missie doorbreken deze negatieve dynamieken. Zij zijn echt. Ze overtuigen doordat ze staan voor doelen die het waard zijn na te streven. Deze managers overstijgen persoonlijke belangen, geven zin aan het bestaan en maken machtsspelletjes overbodig. Mensen zullen deze leiders volgen op basis van hun inspirerend vermogen en ethiek. Dit boek geeft adviezen voor iedereen die echt wil zijn; iedereen die politieke spelletjes wil doorbreken, concrete doelen wil bereiken en anderen wil inspireren op basis van zingeving.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arjan Eleveld
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201576
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Bijna iedere organisatie worstelt met de effecten van machtsspelletjes en wantrouwen. Persoonlijke belangen en achterdocht bepalen hoe managers en medewerkers met elkaar samenwerken. Energie lekt weg en de verkeerde beslissingen worden genomen. Als ze al ergens voor lijken te staan, dan is het voor hun eigen positie. Het stimuleert anderen tot hetzelfde gedrag en leidt tot een organisatie gekleurd door eigenbelang en wantrouwen ...

Gedreven managers met een sterke missie doorbreken deze negatieve dynamieken. Zij zijn echt. Ze overtuigen doordat ze staan voor doelen die het waard zijn na te streven. Deze managers overstijgen persoonlijke belangen, geven zin aan het bestaan en maken machtsspelletjes overbodig. Mensen zullen deze leiders volgen op basis van hun inspirerend vermogen en ethiek. Dit boek geeft adviezen voor iedereen die echt wil zijn; iedereen die politieke spelletjes wil doorbreken, concrete doelen wil bereiken en anderen wil inspireren op basis van zingeving.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arjan Eleveld
Uitgever
Academic service
ISBN
9789462201576
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192