Dummie de mummie (deel 1-5) (e-Book)

De gouden scarabee, De tombe van Achnetoet, De sfinx van Shakaba, Het masker van Sebek-Ra en De dans van de cobra

Prijs € 24,99
Download direct dit e-Book

Tosca Menten

EPUB met digitaal watermerk | April 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Superdikke omnibus met 5 delen uit de Dummie de mummie-serie! Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt. En na twintig tellen ook! Wat doe je dan? In deze superdikke omnibus zijn de eerste vijf delen in de populaire serie over Dummie de mummie en zijn allerbeste vriend Goos opgenomen: Dummie de mummie en de gouden scarabee, Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet, Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba, Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra en Dummie de mummie en de dans van de cobra.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000379361
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
32794652 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1416

Beschrijving

Superdikke omnibus met 5 delen uit de Dummie de mummie-serie!

Stel je voor. Je heet Goos Guts, je bent doodnormaal en je woont in het saaiste dorp van de wereld. Op een dag loop je je slaapkamer binnen, je ruikt iets vies, kijkt rond, en je ziet ineens een mummie in je bed. Wat doe je dan? Ja, je schrikt je een ongeluk, natuurlijk. En dan doe je je ogen dicht, je telt tot tien en dan is hij weer weg. Maar stel je nou eens voor, dat die mummie daar na die tien tellen nog steeds ligt. En na twintig tellen ook! Wat doe je dan?

In deze superdikke omnibus zijn de eerste vijf delen in de populaire serie over Dummie de mummie en zijn allerbeste vriend Goos opgenomen: Dummie de mummie en de gouden scarabee, Dummie de mummie en de tombe van Achnetoet, Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba, Dummie de mummie en het masker van Sebek-Ra en Dummie de mummie en de dans van de cobra.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tosca Menten
Uitgever
Van Goor
ISBN
9789000379361
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2021
Bestandsgrootte
32794652 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
1416