Duiken voor Dummies

Prijs € 19,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Judith Rietveld

Paperback | Januari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ontdek een geheel nieuwe, maar bovenal fascinerende wereld wanneer je start met duiken. Adembenemende creaties die Moeder Natuur herself heeft gevormd, walvissen met het formaat U-boot en haaien die helemaal niet eng zijn, maar juist nieuwsgierig... Lees in 'Duiken voor Dummies' alles over deze fantastische duiksport die vrijwel iedereen kan beoefenen. Welk materiaal moet je kiezen, wat voor soort opleidingen zijn er en hoe zit het op medisch gebied? De auteurs nemen je mee naar de mooiste duikplekken ver weg, naar historische wrakken uit de Eerste Wereldoorlog en tonen je de bizarste 'onderwaterfreaks'. Ook kom je meer te weten over duiken in eigen land. Want je kunt in Nederland en Vlaanderen de mooiste duiken maken met grote scholen vis en zelfs haaien! Hoe je alles kunt vastleggen met je eigen onderwatercamera mag natuurlijk niet ontbreken.Judith Vlaardingerbroek is eindredacteur bij het vaktijdschrift Duiken. Ze is onder meer PADI Advanced Open Water gebrevetteerd en gaat regelmatig op pad voor haar werk om in zowel binnen- als buitenland te duiken. Sander Evering is duikinstructeur, grotduiker en servicemonteur, waardoor hij alles weet over duikmaterialen. Bovendien is hij een van de vaste auteurs van Duiken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Judith Rietveld
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045351032
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Ontdek een geheel nieuwe, maar bovenal fascinerende wereld wanneer je start met duiken. Adembenemende creaties die Moeder Natuur herself heeft gevormd, walvissen met het formaat U-boot en haaien die helemaal niet eng zijn, maar juist nieuwsgierig... Lees in 'Duiken voor Dummies' alles over deze fantastische duiksport die vrijwel iedereen kan beoefenen. Welk materiaal moet je kiezen, wat voor soort opleidingen zijn er en hoe zit het op medisch gebied? De auteurs nemen je mee naar de mooiste duikplekken ver weg, naar historische wrakken uit de Eerste Wereldoorlog en tonen je de bizarste 'onderwaterfreaks'. Ook kom je meer te weten over duiken in eigen land. Want je kunt in Nederland en Vlaanderen de mooiste duiken maken met grote scholen vis en zelfs haaien! Hoe je alles kunt vastleggen met je eigen onderwatercamera mag natuurlijk niet ontbreken.

Judith Vlaardingerbroek is eindredacteur bij het vaktijdschrift Duiken. Ze is onder meer PADI Advanced Open Water gebrevetteerd en gaat regelmatig op pad voor haar werk om in zowel binnen- als buitenland te duiken. Sander Evering is duikinstructeur, grotduiker en servicemonteur, waardoor hij alles weet over duikmaterialen. Bovendien is hij een van de vaste auteurs van Duiken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Judith Rietveld
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789045351032
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig