Dubbelspel (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Eline Stiekema

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Eline Stiekema Dubbelspel Audrey is net begonnen met haar nieuwe baan. Op de eerste dag ontmoet ze Tim, en ze valt als een blok voor hem. Wat Audrey niet weet, is dat Tim en zijn tweelingbroer Bas in het geheim een reality-tv-programma maken. Voor het programma moeten ze daten met een meisje en haar laten geloven dat ze een en dezelfde persoon zijn. Audrey is de ideale kandidaat, tot Tim ook verliefd op haar wordt. Hij krijgt het steeds benauwder van de situatie, maar er is geen weg meer terug. Wie wordt de winnaar van de show? Eline Stiekema (28)schrijft al sinds ze haar eerste knalroze balpen kon vasthouden. Net als haar hoofdpersoon Audrey werkte ze na haar master Literatuurwetenschap tijdelijk als receptioniste. Ook schreef ze een aantal doktersromans. Ze woont samen met haar vriend en kat in Utrecht en werkt parttime in de optiek.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Eline Stiekema
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809755
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
662204 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Eline Stiekema
Dubbelspel

Audrey is net begonnen met haar nieuwe baan. Op de eerste dag ontmoet ze Tim, en ze valt als een blok voor hem. Wat Audrey niet weet, is dat Tim en zijn tweelingbroer Bas in het geheim een reality-tv-programma maken. Voor het programma moeten ze daten met een meisje en haar laten geloven dat ze een en dezelfde persoon zijn. Audrey is de ideale kandidaat, tot Tim ook verliefd op haar wordt. Hij krijgt het steeds benauwder van de situatie, maar er is geen weg meer terug. Wie wordt de winnaar van de show?

Eline Stiekema (28)schrijft al sinds ze haar eerste knalroze balpen kon vasthouden. Net als haar hoofdpersoon Audrey werkte ze na haar master Literatuurwetenschap tijdelijk als receptioniste. Ook schreef ze een aantal doktersromans. Ze woont samen met haar vriend en kat in Utrecht en werkt parttime in de optiek.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Eline Stiekema
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021809755
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
662204 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288