Drie dagen (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Anders Roslund

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zana zit met haar familie rond de keukentafel bij een heerlijke verjaardagstaart met vijf rode kaarsjes. Ze zingen ‘Lang zal ze leven’. Een paar dagen later loopt het meisje verdwaasd rond in haar huis, tussen haar ouders en broer en zus, die opmerkelijk stil zijn. De bel gaat. De door de buren gealarmeerde rechercheur Ewert Grens staat voor de deur. Een vreselijke geur komt hem tegemoet als Zana opendoet… Ewert Grens wordt geconfronteerd met een gruwelijke moordpartij die hij niet kan oplossen en evenmin kan vergeten. Zeventien jaar later brengt een melding over een inbraak in precies hetzelfde appartement alles weer tot leven. Iemand zoekt Zana. Voor Grens wordt het een race tegen de klok om de inmiddels jonge vrouw te vinden voordat anderen dat doen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anders Roslund
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044543025
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
6953171 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417

Beschrijving

Zana zit met haar familie rond de keukentafel bij een heerlijke verjaardagstaart met vijf rode kaarsjes. Ze zingen ‘Lang zal ze leven’. Een paar dagen later loopt het meisje verdwaasd rond in haar huis, tussen haar ouders en broer en zus, die opmerkelijk stil zijn. De bel gaat. De door de buren gealarmeerde rechercheur Ewert Grens staat voor de deur. Een vreselijke geur komt hem tegemoet als Zana opendoet…
Ewert Grens wordt geconfronteerd met een gruwelijke moordpartij die hij niet kan oplossen en evenmin kan vergeten.
Zeventien jaar later brengt een melding over een inbraak in precies hetzelfde appartement alles weer tot leven. Iemand zoekt Zana. Voor Grens wordt het een race tegen de klok om de inmiddels jonge vrouw te vinden voordat anderen dat doen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anders Roslund
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044543025
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
6953171 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
417