Dossier Zwarte Lotto (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ed van Eeden

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wie enkele dagen te laat betaalt, wordt in elkaar geslagen. Een week kost een vinger. En wie probeert helemaal onder betaling uit te komen, riskeert een verbrijzelde knieschijf. De praktijken rond het illegale gokcircuit van de zwarte lotto zijn hard, keihard. Achter de individueel opererende lotenverkopers zit een compleet syndicaat, dat de financiƫle afspraken graag met veel geweld kracht bijzet. Om de uit de hand lopende praktijken rond de zwarte lotto aan te pakken, wordt het flexteam van inspecteur Fons Snetlage weer ingezet. Zij behaalden in Utrecht-Noord eerder opmerkelijke successen met hun vaak nogal onconventionele aanpak. Dit keer lijkt het onderzoek echter vast te lopen op de angst van de betrokkenen om te praten over het gewelddadige goksyndicaat.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932256
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1122513 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157

Beschrijving

Wie enkele dagen te laat betaalt, wordt in elkaar geslagen. Een week kost een vinger. En wie probeert helemaal onder betaling uit te komen, riskeert een verbrijzelde knieschijf. De praktijken rond het illegale gokcircuit van de zwarte lotto zijn hard, keihard. Achter de individueel opererende lotenverkopers zit een compleet syndicaat, dat de financiƫle afspraken graag met veel geweld kracht bijzet.
Om de uit de hand lopende praktijken rond de zwarte lotto aan te pakken, wordt het flexteam van inspecteur Fons Snetlage weer ingezet. Zij behaalden in Utrecht-Noord eerder opmerkelijke successen met hun vaak nogal onconventionele aanpak. Dit keer lijkt het onderzoek echter vast te lopen op de angst van de betrokkenen om te praten over het gewelddadige goksyndicaat.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932256
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1122513 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
157