Dossier Vrouwenhandel (e-Book)

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ed van Eeden

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een Afrikaanse prostituee meldt zich in Utrecht-Noord bij de politie. Ze is in eigen land geronseld en via een asielzoekerscentrum in de raamprostitutie aan het Zandpad in Utrecht terechtgekomen. Haar jongere zus blijkt dezelfde route te hebben gevolgd, als zij, maar is nu spoorloos verdwenen. Ondanks haar eigen illegale status wil de prostituee daarom met de politie samenwerken. Fons Snetlage, de inspecteur van het flexteam dat al diverse misdaden in Utrecht heeft opgelost, heeft de leiding over het onderzoek. Ditmaal krijgt hij te maken met misdadigers die op internationaal niveau opereren. Zij gaan gruwelijke geweldsmisdrijven als bedreiging, afpersing, ontvoering, vrouwenhandel en zelfs moord niet uit de weg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932263
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1039535 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Een Afrikaanse prostituee meldt zich in Utrecht-Noord bij de politie. Ze is in eigen land geronseld en via een asielzoekerscentrum in de raamprostitutie aan het Zandpad in Utrecht terechtgekomen. Haar jongere zus blijkt dezelfde route te hebben gevolgd, als zij, maar is nu spoorloos verdwenen. Ondanks haar eigen illegale status wil de prostituee daarom met de politie samenwerken.
Fons Snetlage, de inspecteur van het flexteam dat al diverse misdaden in Utrecht heeft opgelost, heeft de leiding over het onderzoek. Ditmaal krijgt hij te maken met misdadigers die op internationaal niveau opereren. Zij gaan gruwelijke geweldsmisdrijven als bedreiging, afpersing, ontvoering, vrouwenhandel en zelfs moord niet uit de weg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ed van Eeden
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789044932263
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
1039535 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144