Dood zijn bestaat niet

ontmoetingen met overledenen

Prijs € 6,00

Uitverkocht

M. Gieles

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Dood zijn bestaat niet wordt over de grenzen tussen leven en dood gekeken. Thema's als ontmoetingen met overledenen, auralifters, psychische problematiek veroorzaakt door negatieve energetische beinvloeding, worden op toegankelijke wijze in dit Ankertje belicht. De verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaring of ervaringen van clienten uit de praktijk van de auteur. MARGARETHA GIELES (1960) is paranormaal therapeute. Zij heeft jarenlange praktijk- en docentervaring op therapeutisch gebied. Zij ontwikkelde de chakrakleurdiagnostiek, een nieuwe methode. Daarover gaat haar in 2004 verschenen boek Wat vertellen kleuren over ziekzijn? Zij geeft lezingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Gieles
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020201918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

In Dood zijn bestaat niet wordt over de grenzen tussen leven en dood gekeken. Thema's als ontmoetingen met overledenen, auralifters, psychische problematiek veroorzaakt door negatieve energetische beinvloeding, worden op toegankelijke wijze in dit Ankertje belicht. De verhalen zijn gebaseerd op eigen ervaring of ervaringen van clienten uit de praktijk van de auteur.
MARGARETHA GIELES (1960) is paranormaal therapeute. Zij heeft jarenlange praktijk- en docentervaring op therapeutisch gebied. Zij ontwikkelde de chakrakleurdiagnostiek, een nieuwe methode. Daarover gaat haar in 2004 verschenen boek Wat vertellen kleuren over ziekzijn? Zij geeft lezingen en cursussen in binnen- en buitenland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Gieles
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020201918
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96