Doe het eens met bier

meer dan 150 verrassende cocktails

Prijs € 19,95

Uitverkocht

J. Van den Steen

Paperback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bloody Brew, mazoet, Ale Flip, Vrolijke Limburger, Duikboot of Lazy Lady: wat maakt deze cocktails zo verrassend lekker? Ze hebben pit en ze hebben bovendien één bijzonder origineel ingrediënt gemeenschappelijk: bier! Want bier mixen kán. Met wijn, frisdrank, likeur, en ja, ook met bier. Jef Van den Steen zet alle biersoorten voor jou op een rij. Hij leert je met welke ingrediënten je ze het best combineert en hoe je je biercocktails smakelijk serveert. Experimenteren, proeven en je gasten verrassen, waar wacht je op? Dit boek bevat meer dan 150 verschillende recepten voor biercocktails. Je maakt cocktails met Guinness of fruitbier, trappist of pils, stout, witbier en zelfs alcoholvrij bier. Je ontdekt nieuwe combinaties zoals bière flambée, bierkoffie, bierpunch, glühbier en biersorbet. Leuke weetjes en serveertips wisselen de bruisende recepten af in dit cadeauboek dat niet in je bar- en boekenkast mag ontbreken. De prachtige foto’s van Andrew Verschetze prikkelen alvast je smaakzin! JEF VAN DEN STEEN is dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij heeft al talrijke boeken voor bierliefhebbers op zijn naam staan. Hij is een vaste redacteur van De Zytholoog en schrijft in Bier Passie Magazine en het culinaire tijdschrift Smaak.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Van den Steen
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789058265104
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180

Beschrijving

Bloody Brew, mazoet, Ale Flip, Vrolijke Limburger, Duikboot of Lazy Lady: wat maakt deze cocktails zo verrassend lekker? Ze hebben pit en ze hebben bovendien één bijzonder origineel ingrediënt gemeenschappelijk: bier! Want bier mixen kán. Met wijn, frisdrank, likeur, en ja, ook met bier.

Jef Van den Steen zet alle biersoorten voor jou op een rij. Hij leert je met welke ingrediënten je ze het best combineert en hoe je je biercocktails smakelijk serveert. Experimenteren, proeven en je gasten verrassen, waar wacht je op?

Dit boek bevat meer dan 150 verschillende recepten voor biercocktails. Je maakt cocktails met Guinness of fruitbier, trappist of pils, stout, witbier en zelfs alcoholvrij bier. Je ontdekt nieuwe combinaties zoals bière flambée, bierkoffie, bierpunch, glühbier en biersorbet. Leuke weetjes en serveertips wisselen de bruisende recepten af in dit cadeauboek dat niet in je bar- en boekenkast mag ontbreken. De prachtige foto’s van Andrew Verschetze prikkelen alvast je smaakzin!

JEF VAN DEN STEEN is dé bierexpert in Vlaanderen en Nederland. Hij heeft al talrijke boeken voor bierliefhebbers op zijn naam staan. Hij is een vaste redacteur van De Zytholoog en schrijft in Bier Passie Magazine en het culinaire tijdschrift Smaak.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Van den Steen
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789058265104
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
180