Dodelijk bedrog

Prijs € 16,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jack Coughlin

Paperback | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Uiterst vernuftig gedaan, zoete herinneringen oproepend aan Clancy.' - Vrij Nederland D&T-gids'Coughlin zet op magistrale wijze het ethos van de strijdkrachten die elkaar nooit in de steek laten, af tegen de narcistische cultuur van de CIA.'- Publishers WeeklyGunnery Sergeant Kyle Swanson en zijn oogverblindende vriendin, CIA-agente Lauren Carson, zijn samen op een missie in de hoofdstad van Pakistan, Islamabad. Tijdens een gevaarlijke aanval op twee talibanstrijders wordt Kyle overmeesterd en gevangengenomen. Lauren wordt er intussen door haar eigen mensen van beschuldigd dat ze een dubbelspion is. Ze moeten vrezen voor hun leven en de enige die kan helpen, is de man die hen op deze levensgevaarlijke en ultrageheime missie heeft gestuurd.Zijn naam is Jim Hall. Een legendarische CIA-agent, de mentor van Kyle, de baas en ex-lover van Lauren. Maar wat niemand binnen de CIA weet, is dat Hall zich van de VS heeft afgekeerd en voor grof geld staatsgeheimen verkoopt aan een wrede Pakistaanse warlord.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jack Coughlin
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213231
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280

Beschrijving

'Uiterst vernuftig gedaan, zoete herinneringen oproepend aan Clancy.' - Vrij Nederland D&T-gids

'Coughlin zet op magistrale wijze het ethos van de strijdkrachten die elkaar nooit in de steek laten, af tegen de narcistische cultuur van de CIA.'- Publishers Weekly


Gunnery Sergeant Kyle Swanson en zijn oogverblindende vriendin, CIA-agente Lauren Carson, zijn samen op een missie in de hoofdstad van Pakistan, Islamabad. Tijdens een gevaarlijke aanval op twee talibanstrijders wordt Kyle overmeesterd en gevangengenomen. Lauren wordt er intussen door haar eigen mensen van beschuldigd dat ze een dubbelspion is. Ze moeten vrezen voor hun leven en de enige die kan helpen, is de man die hen op deze levensgevaarlijke en ultrageheime missie heeft gestuurd.

Zijn naam is Jim Hall. Een legendarische CIA-agent, de mentor van Kyle, de baas en ex-lover van Lauren. Maar wat niemand binnen de CIA weet, is dat Hall zich van de VS heeft afgekeerd en voor grof geld staatsgeheimen verkoopt aan een wrede Pakistaanse warlord.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jack Coughlin
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045213231
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
280