Dochter van Jesaja (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Mesu Andrews

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mesu Andrews schreef ‘Dochter van Jesaja’, een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia. Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israëlische soldaten. Als ze onverwacht worden vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van de profeet Jesaja, die Ishma als zijn dochter aanneemt en haar een nieuwe naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer. In haar nieuwe huis vindt Ishma haar vrolijke karakter weer terug en ze trekt de aandacht van prins Hizkia, een jongeman die vastbesloten is het koninkrijk dat zijn vader bijna heeft vernietigd, weer op te bouwen. Maar haar liefde voor hem brengt haar op een pad waarvan ze hoopte dat ze het voor altijd achter zich gelaten had.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mesu Andrews
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789043531535
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1611390 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
415

Beschrijving

Mesu Andrews schreef ‘Dochter van Jesaja’, een Bijbels-historische roman over een getraumatiseerd meisje die door de profeet Jesaja wordt geadopteerd in de tijd van Hizkia.

Nadat bijna hun hele familie voor hun ogen is vermoord, wordt het meisje Ishma samen met haar zus als buit meegevoerd naar Samaria door Israëlische soldaten. Als ze onverwacht worden vrijgelaten, komt ze terecht in het huishouden van de profeet Jesaja, die Ishma als zijn dochter aanneemt en haar een nieuwe naam geeft: Zibah, tot vreugde van de Heer. In haar nieuwe huis vindt Ishma haar vrolijke karakter weer terug en ze trekt de aandacht van prins Hizkia, een jongeman die vastbesloten is het koninkrijk dat zijn vader bijna heeft vernietigd, weer op te bouwen. Maar haar liefde voor hem brengt haar op een pad waarvan ze hoopte dat ze het voor altijd achter zich gelaten had.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mesu Andrews
Uitgever
KokBoekencentrum Fictie
ISBN
9789043531535
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2019
Bestandsgrootte
1611390 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
415