DNA-match (e-Book)

doorbraak in spraakmakende misdaadzaken

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lex Meulenbroek, Paul Poley

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? In DNA-match beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland – zoals de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra – waar bij het oplossen DNA voor een doorbraak zorgde. De auteurs reconstrueren het misdrijf en de spannende weg naar de ontknoping via persoonlijke, vaak aangrijpende verhalen van nabestaanden, verdachten, rechercheurs, officieren van justitie, advocaten, forensisch experts, rechters en andere betrokkenen.   DNA-match is een verzameling dramatische, waargebeurde verhalen uit de boezem van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het is een toegankelijk geschreven, meeslepend boek, dat een unieke inkijk biedt in de wereld van de Nederlandse CSI. Een absolute must voor iedereen die geïnteresseerd is in true crime.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lex Meulenbroek, Paul Poley
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023493952
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
880718 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? In DNA-match beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraakmakende misdrijven in Nederland – zoals de moorden op Sybine Jansons, Andrea Luten, Willem Endstra en Marianne Vaatstra – waar bij het oplossen DNA voor een doorbraak zorgde. De auteurs reconstrueren het misdrijf en de spannende weg naar de ontknoping via persoonlijke, vaak aangrijpende verhalen van nabestaanden, verdachten, rechercheurs, officieren van justitie, advocaten, forensisch experts, rechters en andere betrokkenen.

  DNA-match is een verzameling dramatische, waargebeurde verhalen uit de boezem van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). Het is een toegankelijk geschreven, meeslepend boek, dat een unieke inkijk biedt in de wereld van de Nederlandse CSI. Een absolute must voor iedereen die geïnteresseerd is in true crime.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lex Meulenbroek, Paul Poley
Uitgever
De Bezige Bij
ISBN
9789023493952
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2015
Bestandsgrootte
880718 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223