Dit is de hond (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

John Bradshaw

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een eeuw geleden nog moesten de meeste honden werken voor de kost en werden ze gefokt op gezondheid, kracht en aanhankelijkheid. Tegenwoordig wordt er door fokkers meer gelet op uiterlijke kenmerken dan op gezondheid of geschiktheid als huisdier. Bovendien behandelen we honden te vaak als wolven of als harige mensjes.In Dit is de hond ontmaskert John Bradshaw, expert op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn, een groot aantal populaire ideeën over de aard van de hond, zoals de gedachte dat honden willen domineren. Bradshaw maakt duidelijk dat honden absoluut geen gedomesticeerde wolven zijn die willen domineren, maar unieke dieren met een uiterst sociaal gedrag, die het vermogen hebben om harmonisch samen te leven met andere soorten, in het bijzonder de mens. Bradshaw geeft ook belangrijke informatie over de anatomische en psychologische eigenschappen van de hond, aan de hand waarvan je het welzijn van je hond kunt verbeteren.In Dit is de hond laat Bradshaw helder en overtuigend zien hoe je je kennis van je hond kunt vergroten en hoe je nog beter met hem kunt omgaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Bradshaw
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046812532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
4316290 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Een eeuw geleden nog moesten de meeste honden werken voor de kost en werden ze gefokt op gezondheid, kracht en aanhankelijkheid. Tegenwoordig wordt er door fokkers meer gelet op uiterlijke kenmerken dan op gezondheid of geschiktheid als huisdier. Bovendien behandelen we honden te vaak als wolven of als harige mensjes.

In Dit is de hond ontmaskert John Bradshaw, expert op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn, een groot aantal populaire ideeën over de aard van de hond, zoals de gedachte dat honden willen domineren. Bradshaw maakt duidelijk dat honden absoluut geen gedomesticeerde wolven zijn die willen domineren, maar unieke dieren met een uiterst sociaal gedrag, die het vermogen hebben om harmonisch samen te leven met andere soorten, in het bijzonder de mens. Bradshaw geeft ook belangrijke informatie over de anatomische en psychologische eigenschappen van de hond, aan de hand waarvan je het welzijn van je hond kunt verbeteren.

In Dit is de hond laat Bradshaw helder en overtuigend zien hoe je je kennis van je hond kunt vergroten en hoe je nog beter met hem kunt omgaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Bradshaw
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046812532
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2013
Bestandsgrootte
4316290 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304