Dikkertje Dapper (e-Book)

Van 185 kg naar een sixpack

Prijs € 16,95
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Kai Hagedoorn

EPUB met digitaal watermerk | December 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het was altijd al alles of niets voor Kai Hagedoorn. Een mentaliteit die zijn grootste valkuil blootlegde, maar ook zijn ongekende kracht. Oppositionele gedragsstoornis was het label dat hij al op jonge leeftijd kreeg opgeplakt. Later kwam daar nog eens de diagnose genetische obesitas bij. Volgens de artsen zou hij nooit echt dun worden. Voor Kai viel het doek. Hoe kon hij leven met deze boodschap? Kai ploetert voort. Worstelt jarenlang met zichzelf. En met zijn gewicht. Hij speelt zelfs met de gedachte om een einde aan zijn leven te maken en plakt een afscheidsbrief onder zijn bed. Toch komt het niet zover. Het hele kleine beetje vechtlust dat hij over heeft , houdt hem op de been. Het lukt hem zelfs om in de voetsporen van zijn vader te treden. Als vrachtwagenchauffeur. Onder de 'jongens' voelt hij zich gezien en gewaardeerd. Niemand kijkt daar op een balletje gehakt meer of minder. Tot hij op een goede dag op de weegbrug staat en de teller uitslaat naar 185 kilo. Kai neemt op dat moment een besluit. Genoeg is genoeg. Nog de volgende dag begint hij met een streng dieet. Hij valt in een rap tempo tientallen kilo's af, is elke dag in de sportschool te vinden en komt in relatief korte tijd steeds dichter bij de magische 100 kilo. Het kost hem bloed zweet en tranen, zowel mentaal als fysiek. Bijna gooit hij het bijltje erbij neer. Totdat hij nieuwe inzichten krijgt uit onverwachte hoek. De grote vraag rijst. Gaat het Kai lukken om zijn gezonde leefstijl aan te houden en zijn droom waar te maken? Lees hier het verhaal van Kai Hagedoorn alias Dikkertje Dapper. Hoe hij terugkijkt op zijn verleden, hoe hij in de spiegel heeft durven kijken om vervolgens het roer drastisch om te gooien. Maar kijk vooral hoe zijn discipline hem heeft gered van de ondergang en hoe hij andere mensen wil helpen om hun droomleven te leven. Ben jij de volgende Dikkertje Dapper?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kai Hagedoorn
Uitgever
Kai Hagedoorn
ISBN
9789464816761
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2023
Bestandsgrootte
1616641 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Het was altijd al alles of niets voor Kai Hagedoorn. Een mentaliteit die zijn grootste valkuil blootlegde, maar ook zijn ongekende kracht. Oppositionele gedragsstoornis was het label dat hij al op jonge leeftijd kreeg opgeplakt. Later kwam daar nog eens de diagnose genetische obesitas bij. Volgens de artsen zou hij nooit echt dun worden. Voor Kai viel het doek. Hoe kon hij leven met deze boodschap?

Kai ploetert voort. Worstelt jarenlang met zichzelf. En met zijn gewicht. Hij speelt zelfs met de gedachte om een einde aan zijn leven te maken en plakt een afscheidsbrief onder zijn bed.

Toch komt het niet zover. Het hele kleine beetje vechtlust dat hij over heeft , houdt hem op de been. Het lukt hem zelfs om in de voetsporen van zijn vader te treden. Als vrachtwagenchauffeur. Onder de 'jongens' voelt hij zich gezien en gewaardeerd. Niemand kijkt daar op een balletje gehakt meer of minder.

Tot hij op een goede dag op de weegbrug staat en de teller uitslaat naar 185 kilo. Kai neemt op dat moment een besluit. Genoeg is genoeg. Nog de volgende dag begint hij met een streng dieet. Hij valt in een rap tempo tientallen kilo's af, is elke dag in de sportschool te vinden en komt in relatief korte tijd steeds dichter bij de magische 100 kilo. Het kost hem bloed zweet en tranen, zowel mentaal als fysiek. Bijna gooit hij het bijltje erbij neer. Totdat hij nieuwe inzichten krijgt uit onverwachte hoek. De grote vraag rijst. Gaat het Kai lukken om zijn gezonde leefstijl aan te houden en zijn droom waar te maken?

Lees hier het verhaal van Kai Hagedoorn alias Dikkertje Dapper. Hoe hij terugkijkt op zijn verleden, hoe hij in de spiegel heeft durven kijken om vervolgens het roer drastisch om te gooien. Maar kijk vooral hoe zijn discipline hem heeft gered van de ondergang en hoe hij andere mensen wil helpen om hun droomleven te leven.

Ben jij de volgende Dikkertje Dapper?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kai Hagedoorn
Uitgever
Kai Hagedoorn
ISBN
9789464816761
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2023
Bestandsgrootte
1616641 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152