Dienen en delen

basisboek diaconaat

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hardback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een tijd waarin de rol en de positie van de kerk sterk veranderen, is bezinning op haar diaconale taak van groot belang. Dit basisboek diaconaat met de titel Dienen en delen reikt voor deze bezinning het nodige materiaal aan. In het eerste deel komen de bijbelse fundering, de geschiedenis en theologie en hermeneutiek van het diaconaat aan de orde. Het tweede deel gaat over de praktische toepassing in de gemeente, de samenleving en wereldwijd en sluit af met een hoofdstuk over de plaats van het diaconaat in de gemeenteopbouw.Dienen en delen stond onder redactie van dr G.C. den Hertog en dr A. Noordegraaf. Aan dit boek werkten verder als scribenten mee drs A. Heystek, ds K.T. de Jonge, dr B. Loonstra en drs H.H. van Well.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023923244
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277

Beschrijving

In een tijd waarin de rol en de positie van de kerk sterk veranderen, is bezinning op haar diaconale taak van groot belang. Dit basisboek diaconaat met de titel Dienen en delen reikt voor deze bezinning het nodige materiaal aan. In het eerste deel komen de bijbelse fundering, de geschiedenis en theologie en hermeneutiek van het diaconaat aan de orde. Het tweede deel gaat over de praktische toepassing in de gemeente, de samenleving en wereldwijd en sluit af met een hoofdstuk over de plaats van het diaconaat in de gemeenteopbouw.

Dienen en delen stond onder redactie van dr G.C. den Hertog en dr A. Noordegraaf. Aan dit boek werkten verder als scribenten mee drs A. Heystek, ds K.T. de Jonge, dr B. Loonstra en drs H.H. van Well.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Boekencentrum
ISBN
9789023923244
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
277