Die onvergetelijke zomer

Prijs € 10,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Elin Hilderbrand

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Claire heeft vier jonge kinderen en heeft bijna nergens anders tijd voor. Wanneer ze wordt gevraagd om voorzitter te worden van het jaarlijkse Nantucket Zomergala - een hele eer - kan ze uit schuldgevoel niet weigeren. Ze belooft ook nog een uniek kunstwerk voor de veiling te maken. Daar zal zelfs de medevoorzitter, een onuitstaanbare carrièrevrouw uit Manhattan, van opkijken. Maar de spanningen lopen snel op. Vooral wanneer Claire onverwacht verliefd wordt op een charmante, rijke man die in niets lijkt op haar echtgenoot.Borden en glazen breken, harten breken en emoties worden tot het uiterste beproefd in dit romantische verhaal over een moderne jonge vrouw die de balans in haar leven moet zien terug te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elin Hilderbrand
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044331295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399

Beschrijving

Claire heeft vier jonge kinderen en heeft bijna nergens anders tijd voor. Wanneer ze wordt gevraagd om voorzitter te worden van het jaarlijkse Nantucket Zomergala - een hele eer - kan ze uit schuldgevoel niet weigeren. Ze belooft ook nog een uniek kunstwerk voor de veiling te maken. Daar zal zelfs de medevoorzitter, een onuitstaanbare carrièrevrouw uit Manhattan, van opkijken. Maar de spanningen lopen snel op. Vooral wanneer Claire onverwacht verliefd wordt op een charmante, rijke man die in niets lijkt op haar echtgenoot.

Borden en glazen breken, harten breken en emoties worden tot het uiterste beproefd in dit romantische verhaal over een moderne jonge vrouw die de balans in haar leven moet zien terug te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elin Hilderbrand
Uitgever
The House of Books
ISBN
9789044331295
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
399