Deserteur (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Halfdan Pisket

EPUB met digitaal watermerk | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Let op: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met tabletfunctionaliteit.Deserteur gaat over de jeugd van de vader van Halfdan Pisket. Die groeit op in een welvarende familie in een klein dorpje in het grensgebied tussen Turkije en Armenië. Zijn vader, een fervent aanhanger van Atatürk, is Turks, zijn moeder is Armeens. Het dorpje lijkt onberoerd door de conflicten tussen Turken en Armeniërs. Toch liggen er nog steeds skeletten langs de wegen uit oude oorlogen. Het Turkse leger bewaakt de nabijgelegen grens, die zich voortdurend verplaatst. Piskets vader dient korte tijd in het Turkse leger. Uiteindelijk deserteert hij en dat heeft fatale gevolgen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Halfdan Pisket
Uitgever
Q
ISBN
9789021403427
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
48061296 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107

Beschrijving

Let op: dit e-book heeft een fixed layout en is het beste te lezen op tablets of op e-readers met tabletfunctionaliteit.
Deserteur gaat over de jeugd van de vader van Halfdan Pisket. Die groeit op in een welvarende familie in een klein dorpje in het grensgebied tussen Turkije en Armenië. Zijn vader, een fervent aanhanger van Atatürk, is Turks, zijn moeder is Armeens. Het dorpje lijkt onberoerd door de conflicten tussen Turken en Armeniërs. Toch liggen er nog steeds skeletten langs de wegen uit oude oorlogen. Het Turkse leger bewaakt de nabijgelegen grens, die zich voortdurend verplaatst. Piskets vader dient korte tijd in het Turkse leger. Uiteindelijk deserteert hij en dat heeft fatale gevolgen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Halfdan Pisket
Uitgever
Q
ISBN
9789021403427
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2016
Bestandsgrootte
48061296 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
107