Denken geneest

filosofie voor een gezond leven

Prijs € 21,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Albert Kitzler

Paperback | Augustus 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Denken geneest verbindt Albert Kitzler als geen ander de wijsheid van de antieke filosofie met ons moderne leven. Dat is nodig, want we lopen vast: stress, zorgen, onrust en angst overvallen ons geregeld. Dit boek helpt. Denken geneest! Kitzler is ervan overtuigd dat de ideeën van oude denkers als Seneca, Boeddha, Confucius en vele anderen nog altijd waardevol zijn en ‘werkzame bestanddelen’ bevatten. Voor de antwoorden op grote levensvragen moeten we dus omkijken: onze geschiedenis en de geschiedenis van het denken bevatten veel wijsheid voor wie het wil en kan zien. Kitzler toont aan dat filosofie therapeutisch kan werken en kan zorgen voor geestelijk evenwicht en voor levensvreugde. Voor zielenheil.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Albert Kitzler
Uitgever
Athenaeum
ISBN
9789025307714
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

In Denken geneest verbindt Albert Kitzler als geen ander de wijsheid van de antieke filosofie met ons moderne leven. Dat is nodig, want we lopen vast: stress, zorgen, onrust en angst overvallen ons geregeld. Dit boek helpt. Denken geneest!
Kitzler is ervan overtuigd dat de ideeën van oude denkers als Seneca, Boeddha, Confucius en vele anderen nog altijd waardevol zijn en ‘werkzame bestanddelen’ bevatten. Voor de antwoorden op grote levensvragen moeten we dus omkijken: onze geschiedenis en de geschiedenis van het denken bevatten veel wijsheid voor wie het wil en kan zien. Kitzler toont aan dat filosofie therapeutisch kan werken en kan zorgen voor geestelijk evenwicht en voor levensvreugde. Voor zielenheil.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Albert Kitzler
Uitgever
Athenaeum
ISBN
9789025307714
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288