De zoon van de zee (e-Book)

De sage van de familie Da Mar

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Davide Morosinotto

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een vijand die voor de deur staat. Een jongen die op zoek is naar zijn eigen lot. En een stad die op het punt staat te verrijzen op eilandjes in een moerassige lagune. Pietro is veertien jaar oud. Hij leidt een rustig leventje als varkenshoeder en dat bevalt hem prima. Maar op een dag verschijnt er een boodschapper met een belangrijk bericht: de Hunnen komen eraan! Het is 452 na Christus en de strijdkrachten van Attila de Hun zijn het Romeinse Rijk binnengedrongen. Pietro's hele wereld staat plotseling op zijn kop want hij moet zich bij het leger melden. Tijdens dat nieuwe avontuur sluit Pietro vriendschap met Justina, een meisje uit een adellijke familie, met wie hij vroeger nooit een woord had kunnen wisselen. En zonder dat hij het beseft, speelt hij een belangrijke rol bij het ontstaan van een stad die is voorbestemd om de beroemdste stad van de wereld te worden: Venetiƫ. Het werk van de Italiaanse auteur Davide Morosinotto is vertaald in 25 talen. Hij heeft al vele prijzen gewonnen waaronder de Super Premio Andersen voor Walker & Dawn en de Strega Ragazze e Ragazzi voor De Allergrootste. In Nederland werden zijn boeken bekroond met de Vlag en Wimpel en een Zilveren Griffel en in Vlaanderen won hij de KJV.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Davide Morosinotto
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463107884
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
21824607 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
392

Beschrijving

Een vijand die voor de deur staat. Een jongen die op zoek is naar zijn eigen lot. En een stad die op het punt staat te verrijzen op eilandjes in een moerassige lagune.

Pietro is veertien jaar oud. Hij leidt een rustig leventje als varkenshoeder en dat bevalt hem prima. Maar op een dag verschijnt er een boodschapper met een belangrijk bericht: de Hunnen komen eraan! Het is 452 na Christus en de strijdkrachten van Attila de Hun zijn het Romeinse Rijk binnengedrongen. Pietro's hele wereld staat plotseling op zijn kop want hij moet zich bij het leger melden. Tijdens dat nieuwe avontuur sluit Pietro vriendschap met Justina, een meisje uit een adellijke familie, met wie hij vroeger nooit een woord had kunnen wisselen. En zonder dat hij het beseft, speelt hij een belangrijke rol bij het ontstaan van een stad die is voorbestemd om de beroemdste stad van de wereld te worden: Venetiƫ.

Het werk van de Italiaanse auteur Davide Morosinotto is vertaald in 25 talen. Hij heeft al vele prijzen gewonnen waaronder de Super Premio Andersen voor Walker & Dawn en de Strega Ragazze e Ragazzi voor De Allergrootste. In Nederland werden zijn boeken bekroond met de Vlag en Wimpel en een Zilveren Griffel en in Vlaanderen won hij de KJV.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Davide Morosinotto
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789463107884
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2024
Bestandsgrootte
21824607 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
392