De zeven broers (e-Book)

Een vertelling

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Aleksis Kivi

EPUB met digitaal watermerk | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de ongerepte wildernis van het Finland van de negentiende eeuw leven zeven broers. Ze bevechten hun vrijheid op elkaar, op de natuur en op de maatschappij. Hun grote rechtvaardigheidsgevoel en primaire manier van reageren brengt hen meer dan eens in problemen, en de kracht van hun vuisten lost lang niet alles op. In een mix van rauwheid en romantiek, gevoeligheid en geweld toont deze klassieke en originele roman hun ontwikkeling tot volwassen mannen. De werkelijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan de broers denken. Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid bieden. De zeven broers is een grootse, sprankelende en poëtische roman die tegelijk een metafoor is voor de verzelfstandiging van Finland, dat zich honderd jaar geleden, op 6 december 1917, losmaakte van Rusland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aleksis Kivi
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025308131
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
1451835 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292

Beschrijving

In de ongerepte wildernis van het Finland van de negentiende eeuw leven zeven broers. Ze bevechten hun vrijheid op elkaar, op de natuur en op de maatschappij. Hun grote rechtvaardigheidsgevoel en primaire manier van reageren brengt hen meer dan eens in problemen, en de kracht van hun vuisten lost lang niet alles op.
In een mix van rauwheid en romantiek, gevoeligheid en geweld toont deze klassieke en originele roman hun ontwikkeling tot volwassen mannen.
De werkelijkheid is weerbarstig, de natuur is onvoorspelbaar, en hun eigen zwakheid is moeilijker te hanteren dan de broers denken. Behalve de harde lessen van het leven zijn het de mythische en sterke verhalen die hun de sleutel tot volwassenheid bieden.

De zeven broers is een grootse, sprankelende en poëtische roman die tegelijk een metafoor is voor de verzelfstandiging van Finland, dat zich honderd jaar geleden, op 6 december 1917, losmaakte van Rusland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aleksis Kivi
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025308131
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2017
Bestandsgrootte
1451835 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
292