De yogaclub (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Emma Wolf

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Er moet iets gebeuren. We zijn altijd maar bezig. Bezig voor anderen. Bezig met het gezin, met geld, met een baan, met verjaardagen, met mannen. Dat doen we al jaren. En ondertussen vergeten we onszelf. Het wordt tijd dat we iets voor onszelf doen. Iets wat goed voor ons is. Voor ons lichaam. Voor onze geest. Voor ons gevoel.’ In De yogaclub van Emma Wolf zitten Vera, Anne en Corine een beetje vast. Ze komen niet meer vooruit in het leven en daarom besluiten ze samen te gaan sporten: yoga. Voor ze het weten komt hun leven in een stroomversnelling. Door de komst van een nieuwe dorpsgenote die alle verhoudingen flink opschudt, worden ze ook gedwongen met andere ogen naar hun eigen relaties te kijken. Voor de lezers van Zadelpijn En Ander Damesleed.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Emma Wolf
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205029
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
608449 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Er moet iets gebeuren. We zijn altijd maar bezig. Bezig voor anderen. Bezig met het gezin, met geld, met een baan, met verjaardagen, met mannen. Dat doen we al jaren. En ondertussen vergeten we onszelf. Het wordt tijd dat we iets voor onszelf doen. Iets wat goed voor ons is. Voor ons lichaam. Voor onze geest. Voor ons gevoel.’

In De yogaclub van Emma Wolf zitten Vera, Anne en Corine een beetje vast. Ze komen niet meer vooruit in het leven en daarom besluiten ze samen te gaan sporten: yoga. Voor ze het weten komt hun leven in een stroomversnelling. Door de komst van een nieuwe dorpsgenote die alle verhoudingen flink opschudt, worden ze ook gedwongen met andere ogen naar hun eigen relaties te kijken. Voor de lezers van Zadelpijn En Ander Damesleed.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Emma Wolf
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789047205029
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2020
Bestandsgrootte
608449 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig