De wreedheid van het hart (e-Book)

Prijs € 7,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Anita Nair

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het is ramadan. In het centrum van Bangalore, in Shivaji Nagar, wordt een jonge prostitué vermoord. En hij zal niet de enige zijn. Al snel stapelen de lijken zich op. Rechercheur Borei Gowda, ooit de scherpzinnigste agent van de stad maar nu aan de verkeerde kant van de veertig, is meer geïnteresseerd in z n Old Monk-rum en geliefde Bullet-motor dan in het verschuiven van politiedossiers. Gowda ziet een patroon in de seriemoorden, maar hij weet dat hij bij elke stap tegen lusteloosheid en spot op moet boksen en ook tegen zijn eigen humeurigheid, als hij tenminste de moordenaar wil vinden voor er weer een lijk opduikt.De wreedheid van het hart speelt zich af in de krochten en stank van Bangalore, in een tijdsbestek van 38 dagen; te beginnen bij de eerste dag van de ramadan en te eindigen bij Maria-Geboorte. Met een groot aantal onvergetelijke personages Gowda s assistent, onderofficier Santosh, ambtenaar Ravikumar, zijn broer Chikka, zijn handlanger King Kong, de eunuch Akka is dit een meedogenloze psychologische thriller zoals we nog niet eerder tegen zijn gekomen in Indiase fictie. Signatuur Noir: literaire thrillers van over de hele wereld

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anita Nair
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044968927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1459043 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305

Beschrijving

Het is ramadan. In het centrum van Bangalore, in Shivaji Nagar, wordt een jonge prostitué vermoord. En hij zal niet de enige zijn. Al snel stapelen de lijken zich op. Rechercheur Borei Gowda, ooit de scherpzinnigste agent van de stad maar nu aan de verkeerde kant van de veertig, is meer geïnteresseerd in z n Old Monk-rum en geliefde Bullet-motor dan in het verschuiven van politiedossiers. Gowda ziet een patroon in de seriemoorden, maar hij weet dat hij bij elke stap tegen lusteloosheid en spot op moet boksen en ook tegen zijn eigen humeurigheid, als hij tenminste de moordenaar wil vinden voor er weer een lijk opduikt.

De wreedheid van het hart speelt zich af in de krochten en stank van Bangalore, in een tijdsbestek van 38 dagen; te beginnen bij de eerste dag van de ramadan en te eindigen bij Maria-Geboorte. Met een groot aantal onvergetelijke personages Gowda s assistent, onderofficier Santosh, ambtenaar Ravikumar, zijn broer Chikka, zijn handlanger King Kong, de eunuch Akka is dit een meedogenloze psychologische thriller zoals we nog niet eerder tegen zijn gekomen in Indiase fictie.

Signatuur Noir: literaire thrillers van over de hele wereld

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anita Nair
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044968927
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2013
Bestandsgrootte
1459043 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
305