De wreedheid (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nicola Lagioia

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In een warme voorjaarsnacht loopt een jonge vrouw midden op de provinciale weg. Ze is naakt en zit onder het bloed. Als ze een paar uur later levenloos bij een parkeergarage wordt gevonden, komt aan het licht wie ze is: Clara Salvemini, de oudste dochter van de invloedrijkste aannemer ter plaatse, die zichzelf wijsmaakt dat hij alles voor zijn kinderen doet maar uiteindelijk alles en iedereen kapotmaakt. Alle betrokkenen zeggen dat het zelfmoord is, maar klopt dat wel? Wat had Clara te maken met de zaken van haar vader? En kan haar band met haar broers en zusje – met name met Michele, de schuwe, labiele, opstandige halfbroer – bij haar dood een beslissende rol hebben gespeeld? Tegen de achtergrond van de rijke buitenwijken in Bari ensceneert Nicola Lagioia met zijn oorspronkelijke beeldentaal het drama van een gezin dat tussen overdaad en ondergang balanceert. Zijn suggestieve stijl zuigt de lezer een labyrint in van emoties, geheimen en onthullingen: een confrontatie met verbijsterende wreedheid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicola Lagioia
Uitgever
De bezige bij Amsterdam
ISBN
9789023495451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
1298948 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357

Beschrijving

In een warme voorjaarsnacht loopt een jonge vrouw midden op de provinciale weg. Ze is naakt en zit onder het bloed. Als ze een paar uur later levenloos bij een parkeergarage wordt gevonden, komt aan het licht wie ze is: Clara Salvemini, de oudste dochter van de invloedrijkste aannemer ter plaatse, die zichzelf wijsmaakt dat hij alles voor zijn kinderen doet maar uiteindelijk alles en iedereen kapotmaakt.
Alle betrokkenen zeggen dat het zelfmoord is, maar klopt dat wel? Wat had Clara te maken met de zaken van haar vader? En kan haar band met haar broers en zusje – met name met Michele, de schuwe, labiele, opstandige halfbroer – bij haar dood een beslissende rol hebben gespeeld?
Tegen de achtergrond van de rijke buitenwijken in Bari ensceneert Nicola Lagioia met zijn oorspronkelijke beeldentaal het drama van een gezin dat tussen overdaad en ondergang balanceert. Zijn suggestieve stijl zuigt de lezer een labyrint in van emoties, geheimen en onthullingen: een confrontatie met verbijsterende wreedheid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicola Lagioia
Uitgever
De bezige bij Amsterdam
ISBN
9789023495451
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2016
Bestandsgrootte
1298948 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
357