De wraakoefening (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Val McDermid

EPUB met digitaal watermerk | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De thriller Wraakoefening van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre, zoals veel van haar bestsellers. Professor Fiona Cameron is een ervaren psycholoog die de recherche helpt misdadigers op te sporen, met geavanceerde computertechnologie. Haar vriendin is Kit Martin, een zeer populaire thrillerauteur. Dan slaat er een nieuw soort seriemoordenaar toe. Zijn werkwijze? Inventief en bloeddorstig. Zijn identiteit? Een mysterie. Zijn prooi? Thrillerauteurs – en ook Kit Martin staat op zijn lijst. De Schotse bestsellerauteur Val McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder Wraakoefening. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre. ‘Mijn nekharen gingen letterlijk recht overeind staan.’ Express

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571635
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
3286685 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
465

Beschrijving

De thriller Wraakoefening van Val McDermid behoort tot de top van het Britse crime-genre, zoals veel van haar bestsellers.

Professor Fiona Cameron is een ervaren psycholoog die de recherche helpt misdadigers op te sporen, met geavanceerde computertechnologie. Haar vriendin is Kit Martin, een zeer populaire thrillerauteur. Dan slaat er een nieuw soort seriemoordenaar toe.
Zijn werkwijze? Inventief en bloeddorstig.
Zijn identiteit? Een mysterie.
Zijn prooi? Thrillerauteurs – en ook Kit Martin staat op zijn lijst.

De Schotse bestsellerauteur Val McDermid heeft verscheidene hoog gewaardeerde thrillers op haar naam staan, waaronder Wraakoefening. Ook de voor tv verfilmde thrillerserie over de profiler Tony Hill is van haar hand. McDermid ontving de prestigieuze Diamond Dagger Award voor haar uitzonderlijke bijdrage aan het thrillergenre.

‘Mijn nekharen gingen letterlijk recht overeind staan.’ Express

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Val McDermid
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024571635
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2015
Bestandsgrootte
3286685 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
465