De wraak van de Katana

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

David Kirk

Paperback | Februari 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel twee van de Musashi-serie. Eer. Plicht. Wraak... de grootste krijger aller tijden valt uit de gratie en zint op wraak.Miyamoto Musashi's reputatie staat hem voor. Hij staat bekend als de grootste krijger aller tijden. Daar komt verandering in als Musashi en zijn mannen worden verslagen tijdens de grote slag bij Sekigahara. Tienduizenden mannen blijven achter op het slagveld en de Legers van het Oosten eisen de glorieuze overwinning op. Musashi brengt het er levend vanaf, maar moet zijn toekomst overdenken.Musashi komt op de lijst van hen die de Yoshioka-krijgers beschaamd hebben, en er wordt een man op hem afgestuurd om in hun naam zijn hoofd te claimen. Dus moet hij, hoewel hij geweld heeft afgezworen, zichzelf beschermen en wraak nemen op hen die hem dood willen hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Kirk
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045208145
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400

Beschrijving

Deel twee van de Musashi-serie. Eer. Plicht. Wraak... de grootste krijger aller tijden valt uit de gratie en zint op wraak.

Miyamoto Musashi's reputatie staat hem voor. Hij staat bekend als de grootste krijger aller tijden. Daar komt verandering in als Musashi en zijn mannen worden verslagen tijdens de grote slag bij Sekigahara. Tienduizenden mannen blijven achter op het slagveld en de Legers van het Oosten eisen de glorieuze overwinning op. Musashi brengt het er levend vanaf, maar moet zijn toekomst overdenken.
Musashi komt op de lijst van hen die de Yoshioka-krijgers beschaamd hebben, en er wordt een man op hem afgestuurd om in hun naam zijn hoofd te claimen. Dus moet hij, hoewel hij geweld heeft afgezworen, zichzelf beschermen en wraak nemen op hen die hem dood willen hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Kirk
Uitgever
Karakter Uitgevers B.V.
ISBN
9789045208145
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
400