De wilden

Prijs € 22,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Gabrielle Filteau-Chiba

Paperback | Maart 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jager of prooi.Raphaëlle leeft als boswachter in het nationale park Kamouraska in Canada. Ze woont daar alleen in een woonwagen, mijlenver van de bewoonde wereld. In de woeste natuur is het dagelijks leven vol gevaren. Met coyotes, beren en lynxen deelt ze het bos. Zonder bereik kan niemand je redden wanneer een roofdier toeslaat.Aan de vooravond van haar veertigste verjaardag ontdekt Raphaëlle verse pootafdrukken van een beer. Maar wanneer ze een paar dagen later ook menselijke voetafdrukken ziet, beseft ze dat het echte roofdier nog gevaarlijker is.Er ontvouwt zich een schimmige wereld van illegale stroperij en seksueel geweld. Terwijl Raphaëlle het bos probeert te beschermen, wordt ze zelf de prooi van de jager. Maar zij laat zich niet achtervolgen zonder haar tanden te laten zien.Gabrielle Filteau-Chiba schrijft, vertaalt, illustreert en strijdt voor de wilde natuur van Quebec.‘De wilden is een verbluffend mooie lofzang op het behoud van de natuur in dit tijdperk van ecologische verwoesting.’ La Presse

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gabrielle Filteau-Chiba
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044649833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

Jager of prooi.
Raphaëlle leeft als boswachter in het nationale park Kamouraska in Canada. Ze woont daar alleen in een woonwagen, mijlenver van de bewoonde wereld. In de woeste natuur is het dagelijks leven vol gevaren. Met coyotes, beren en lynxen deelt ze het bos. Zonder bereik kan niemand je redden wanneer een roofdier toeslaat.
Aan de vooravond van haar veertigste verjaardag ontdekt Raphaëlle verse pootafdrukken van een beer. Maar wanneer ze een paar dagen later ook menselijke voetafdrukken ziet, beseft ze dat het echte roofdier nog gevaarlijker is.
Er ontvouwt zich een schimmige wereld van illegale stroperij en seksueel geweld. Terwijl Raphaëlle het bos probeert te beschermen, wordt ze zelf de prooi van de jager. Maar zij laat zich niet achtervolgen zonder haar tanden te laten zien.

Gabrielle Filteau-Chiba schrijft, vertaalt, illustreert en strijdt voor de wilde natuur van Quebec.

‘De wilden is een verbluffend mooie lofzang op het behoud van de natuur in dit tijdperk van ecologische verwoesting.’
La Presse

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gabrielle Filteau-Chiba
Uitgever
Prometheus
ISBN
9789044649833
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264