De wilde tuin (e-Book)

handleiding voor lui tuinieren

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Hans van Cuijlenborg

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wilde tuinen zijn al anderhalve eeuw een inspiratiebron voor tuinliefhebbers en -architecten die prachtige tuinen schiepen die weinig onderhoud vergen. Iedereen die geen zin heeft om te spitten, te harken en te wieden, kan besluiten het over een andere boeg te gooien. De tuinier van de wilde tuin wordt bondgenoot van de natuur en probeert haar te volgen in plaats van zijn wil op te leggen. Een wilde tuin laten ontstaan is bovendien goed voor de biodiversiteit. Zonder al te veel lichamelijke inspanning kan de mens bijdragen aan de cyclus van de natuur, en het levert nog een mooi resultaat op ook.De wilde tuin is een boek om na lezing te laten zien aan je buurman, als die voorzichtig komt vragen of je dat ontsierende onkruid niet eens zou willen maaien Hans van Cuijlenborg begon na een studie Nederlands een carrière als vertaler en tuinder, en specialiseerde zich in biologische onkruidbestrijding. Tot zijn vrouw op een dag tegen hem zei: `En als je het nu eens gewoon liet groeien? Er bleek een nieuwe wereld voorbij het onkruid te bestaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hans van Cuijlenborg
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025368210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
3776113 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

Wilde tuinen zijn al anderhalve eeuw een inspiratiebron voor tuinliefhebbers en -architecten die prachtige tuinen schiepen die weinig onderhoud vergen. Iedereen die geen zin heeft om te spitten, te harken en te wieden, kan besluiten het over een andere boeg te gooien.

De tuinier van de wilde tuin wordt bondgenoot van de natuur en probeert haar te volgen in plaats van zijn wil op te leggen. Een wilde tuin laten ontstaan is bovendien goed voor de biodiversiteit. Zonder al te veel lichamelijke inspanning kan de mens bijdragen aan de cyclus van de natuur, en het levert nog een mooi resultaat op ook.
De wilde tuin is een boek om na lezing te laten zien aan je buurman, als die voorzichtig komt vragen of je dat ontsierende onkruid niet eens zou willen maaien

Hans van Cuijlenborg begon na een studie Nederlands een carrière als vertaler en tuinder, en specialiseerde zich in biologische onkruidbestrijding. Tot zijn vrouw op een dag tegen hem zei: `En als je het nu eens gewoon liet groeien? Er bleek een nieuwe wereld voorbij het onkruid te bestaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hans van Cuijlenborg
Uitgever
Athenaeum - Polak & van Gennep
ISBN
9789025368210
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2013
Bestandsgrootte
3776113 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103